Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ore_130-K05332
Emne nr. 130-K05332
Familievenligt ferieområde med dejlig badestrand på Nordfalster

Ore er et roligt og hyggeligt område blot 3 km fra den gamle købstad Stubbekøbing. Stranden ved Ore har roligt vand og fint sand og er et oplagt sted at hygge sig med børnene.

Stubbekøbing har både en lystbådehavn og en industrihavn, så her er altid meget at se på. Fra Stubbekøbing kan man også tage med veteranfærgen Ida til Bogø. Byen fik købstadsrettigheder allerede i 1354, og i den tidligere købmandsgård kan man på egnsmuseet opleve meget af den gamle by. Museet har f.eks. en af Europas største samlinger af vægte, nogle helt tilbage fra 1580’erne. Her er også en fin stue fra 1800-tallet, en skolestue, snedker- og skomagerværksted, samt et gammelt køkken med alt hvad dertil hørte af udstyr og redskaber. På Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan man se Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler og radioer.

Fra Ore er der kun 17 km til en af Falsters mest berømte attraktioner. I Eskilstrup ligger Krokodille Zoo, en zoologisk have med samtlige arter af nulevende krokodille- og alligatorarter – heriblandt Europas største. Zooen er en vigtig aktør i bevarelsen af krokodiller. Man skal helt til Florida i USA for at opleve en tilsvarende samling. I Krokodille Zoo kan I derudover møde mange andre krybdyr, og som det eneste sted i Danmark også træleoparder. Haven har også kæmpeskildpadder og aber, og sidst indflyttet er to legesyge puma killinger. I juli md. og uge 42 er der NatZoo, hvor oplevelserne er helt unikke.

23 km fra Ore ligger Nykøbing Falster, som er øens hovedby. Byen har både klassisk købstadsmiljø, spændende arkitektur og interessante museer. I den gamle Ejegod Mølle fra 1816 befinder Legetøjsmuseet Nykøbing Falster sig. Museet har legetøj tilbage fra 1840’erne og frem til 1970’erne, så her kan forældre og bedsteforældre gense barndommens kæreste eje. Det kunne være bamser, modeltog, Tekno biler eller tinsoldater, og børn elsker at høre om gamle dage. Der er flere spændende sager på Nykøbing Falster Brandmuseum. Bl.a. en Triangel sprøjte fra 1935 og en Ford V8 stigevogn fra 1938.

Det er også ved Nykøbing Falster, at Frilandsmuseet Middelaldercentret ligger. Går I en tur gennem Den Magiske Skov, skal I være forberedt på at møde bl.a. vampyrer. Museet tager jer tilbage til dengang, der var riddere i rustninger, kanoner og kugler, og her er forskellige events året igennem.

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have ligeledes i Nykøbing Falster har mere end 90 forskellige arter af dyr. Det mest kendte er den sibiriske tiger Luna. Her er også dyr, man må røre ved, som geder og ponyer, og man kan blive helt overvældet af de mange tusinde smukke planter og blomster. Haven har også en naturlegeplads, som børnene kan boltre sig på.

Lej sommerhus Ore hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ore, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Ore er således det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ore til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Ore her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Ore, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.