Del
Vælg mellem 889 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sildestrup_121-82-0824
Emne nr. 121-82-0824
Glæd jer til en familieferie ved dejlig badestrand og skov

Har I lovet børnene en ferie ved en strand med smukt hvidt sand og lavt vand, som de kan lege og soppe i, kan I roligt vælge Sildestrup. Her er fredeligt og naturskønt med lave marehalmsklædte klitter og skov. Og så er der ikke langt til de spændende oplevelser, der venter jer på Falster.

Små og store legebørn kan alle få fart over feltet, hvis I kører de 6 km til Marielyst. I Golf & Fun Park kan I spille alle tænkelige former for golf; minigolf, fodboldgolf, frisbee golf, håndboldgolf. Derudover kan de større børn udfordre de voksne i bumper balls, I kan køre på segways, og familiens yngste kan få en sejltur i Bumper Boats, prøve at køre i el-bil, hygge sig på legepladsen og grave guld i westernbyen. Er I flere ”voksne”, kan en dyst på go-kart-banen også være sjovt. Har I mod på at lære at surfe og stand-up-padle, kan I lære dette på Surfcenter Falster i Marielyst, en surfskole med 20 års erfaring.

10 km fra Sildestrup ligger Nykøbing Falster – en hyggelig by, hvor der også er flere spændende museer. Legetøjsmuseet Nykøbing Falster har til huse i den smukke, gamle Ejegod Mølle. Møllen er mere end 100 år gammel og består desuden af et møllehus og en lade. På museet er der legetøj fra 1840’erne og frem til 1970’erne, så her er der virkelig basis for at fortælle børnene om fars og mors, og evt. bedsteforældrenes, kæreste legetøj. Her er dukker og bamser, modeltog, Tekno biler og tinsoldater.

Nykøbing Falster Brandmuseum har i alt 6 brandslukningskøretøjer, 15 pumper og en masse udstyr og uniformer. Blandt museets stoltheder er en Triangel sprøjte fra 1935 og en Ford V8 stigevogn fra 1938. Mange af køretøjerne er stadigt funktionsdygtige og kører den dag i dag til f.eks. optog og bryllupper. Blandt andre spændende – og uhyggelige – museer i byen er Den gamle Købmandshandel og Museum Obscurum, hvor udstillingen ”Vampyrer og varulve for familier” særligt er tilrettelagt for børn i 8-års alderen.

En af Falsters absolut mest kendte attraktioner er Guldborgsund Zoo & Botaniske Have i Nykøbing Falster. Haven er det perfekte sted til en familieudflugt. Her kan man se pingviner lege under vandet, tage på junglesafari og møde næsehornsfugle og andre eksotiske fugle, og opleve den store og smukke sibiriske tiger Luna. Alt sammen i blomstrende og hyggelige omgivelser. Børnene kan også grave efter fossiler og lege på den store naturlegeplads.

I Nykøbing Falster er der også spænding og eventyr i det levende museum om middelalderen; Middelaldercentret Guldborgsund. Ta’ med tilbage til omkring år 1400 til bragende kanoner og drabelige ridderturneringer, gå en tur på oplevelsesstien blandt middelalderskovens fabeldyr og besøg Griffenholms overnaturlige væsner.

Lej sommerhus Sildestrup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sildestrup, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Sildestrup er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Sildestrup til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Sildestrup hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Sildestrup, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.