Del
Vælg mellem 864 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Marielyst_121-82-0453
Emne nr. 121-82-0453
Pragtfuld badestrand, feriehygge og masser af aktiviteter

Stranden ved Marielyst er tre år i træk blevet kåret som Danmarks bedste strand, og den 10 km lange hvide sandstrand er virkelig et perfekt sted for børnefamilier at nyde en dejlige sommerdag. Kan I lide at være aktive i jeres ferie, har Marielyst masser at byde på. Surfcenter Falster ligger ved Marielyst og er en af landets mest erfarne surfskoler med 20 år på bagen. Her kan I lære at stand-up-padle og kitesurfe.

I Golf & Fun Park kan I spille alle tænkelige former for golf; minigolf, fodboldgolf, frisbee golf, håndboldgolf. De større legebørn kan også spille bumper balls og køre på segways, mens de yngre børn kan sejle i Bumper Boats, køre i el-biler og hygge sig på legepladsen og trampolin. I westernbyen kan I grave efter guld. Byen har også en fin naturlegeplads samt en go-kart-bane.

Lystfiskere kan glæde sig til de mange fine fiskesteder langs kysten på Falster og de omkringliggende småøer, bl.a. ved Havlykke og Bøtø. Vil I hellere ud på Østersøen, er der flere muligheder for at tage med en kutter ud.

Har I cykler med på ferie, kan I glæde jer til at opleve det flade og cykelvenlige landskab på Falster. Har I ikke selv cykler med, kan disse lejes flere steder på øen.

Fra Marielyst er der kun 16 minutter i bil til øens, og Danmarks, østligste punkt, Gedser. På Gedser Odde ligger Gedser Fyr, som var livsvigtig for skibene, der passerede Gedser Rev, indtil Gedser Rev Fyrskib tog over i 1895. Her ligger også Gedser Fuglestation. Ved Gedser kan man også se Gedsermøllen, en elværks-tilsluttet vindmølle fra 1957, der på det tidspunkt var verdens største vindmølle. Der er flere møller i området, bl.a. Gedesby Mølle i Gedesby, en hollandsk vindmølle, der blev taget i brug i 1911 og var i drift til 1947. Endnu en mølle finder man ved Stouby, en stubmølle fra 1790. På Bogø står også en hollandsk vindmølle, en kornmølle fra 1852. I Gedser ligger også det spændende naturhistoriske museum, Det Sorte Museum, med bl.a. fossiler, mineraler, bjergarter og rav.

Tager I en halv time mod nord fra Marielyst, kommer I til den hyggelige havneby og gamle købstad Stubbekøbing. Her er både en lystbådehavn og en industrihavn, så byen har masser af maritim stemning. Det er også herfra, man kan tage med veteranfærgen Ida på tur til Bogø. Blandt byens seværdigheder er Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum, et teknisk museum med Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler samt historiske radioer. I den tidligere købmandsgård ligger Stubbekøbing Egnsmuseum med bl.a. en af Europas største samlinger af vægte, hvoraf nogle er helt tilbage fra 1580’erne. Her er også en fin stue fra 1800-tallet, en skolestue, snedker- og skomagerværksted, et gammelt køkken med alt udstyr og meget mere. Her får man nemt lang tid til at gå.

Holder man ferie med børn på Falster, er et besøg i øens to zoologiske haver et must. 17 min. fra Marielyst i Nykøbing Falster ligger Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Havens over 90 forskellige arter tæller så forskellige dyr som den sibiriske tiger, aber, næsehornsfugle, pingviner, ponyer og geder, som man gerne må klappe. Haven har tusindvis af sjældne blomster og planter, og trænger børnene til at brænde energi af, har haven blandt mange aktiviteter også en naturlegeplads.

Øens anden zoo er Krokodille Zoo i Eskilstrup. Parken har eksemplarer af alle nulevende krokodille- og alligatorarter, 23 arter i alt, hvilket man kun kan opleve et sted mere – i en zoo i Florida. Derudover har zooen mange andre krybdyr og pattedyr. Blandt de senest tilkomne er to skønne puma killinger.

Lej sommerhus Marielyst hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Marielyst, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Marielyst er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Marielyst til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Marielyst hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Marielyst, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.