Del
Vælg mellem 265 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Elkenøre_121-82-0702
Emne nr. 121-82-0702
Ferieparadis med badestrande, seværdigheder og skøn natur

På Falster er der ikke langt mellem de gode badestrande, og I finder nogle af Danmarks bedste i nærheden af Elkenøre. Bl.a. stranden i Elkenøre, der også er velegnet til windsurfing. En anden af disse er Ulslev Strand, hvor der også er et fint område med borde og bænke, så man kan nyde picnickurven uden at få sand i maden. Ved stranden er der også legeredskaber til børnene og toiletter. En anden dejlige børnevenlig strand er Sønder Alslev Strand ved Marielyst, og Sildestrup Strand er endnu en af slagsen.

Et sikkert feriehit er et besøg i Krokodille Zoo i Eskilstrup. Parken har 23 forskellige krokodille- og alligatorarter, hvilket er den største samling i Europa og det eneste sted ud over en zoo i Florida i USA, hvor man kan opleve alle nulevende arter af krokodiller og alligatorer. Krokodille Zoo har også mange andre krybdyr som skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger. Blandt zooens pattedyr kan nævnes træleoparder og to skønne puma unger.

I Eskilstrup ligger også Danmarks Traktormuseum med en samling af bl.a. 200 traktorer og omkring 100 motorer.

Vil I opleve flere spændende dyr og smukke planter, er Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i Nykøbing Falster virkelig et besøg værd. Her møder I over 90 forskellige arter lige fra den sibiriske tiger til næsehornsfugle, pingviner og aber, og så er her også klappegeder og ponyer. I den botaniske have er der tusindvis af sjældne planter og blomster. Haven har også en dejlig naturlegeplads og forskellige andre aktiviteter for børnene.

Der er mange andre spændende ting at lave i Nykøbing Falster. En af attraktionerne er Middelaldercentret, der tager jer med 610 år tilbage i tiden til ridderturneringer, overnaturlige væsener og mange arrangementer og events året rundt. Et andet interessant sted er Legetøjsmuseet Nykøbing Falster, der har til huse i den mere end 100 år gamle Ejegod mølle. Nykøbing Falster Brandmuseum og Museum Obscurum er også et besøg værd.

Lej sommerhus Elkenøre her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Elkenøre, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Elkenøre er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Elkenøre til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Elkenøre her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Elkenøre, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.