Del
Vælg mellem 78 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gedesby_121-81-0161
Emne nr. 121-81-0161
Naturskønt og fredeligt område med kilometervis af sandstrand

Skal ferien gå til et ferieområde, hvor man kan slappe af og nyde familielivet på en børnevenlig badestrand, så er Gedesby på den østlige del af Falster et godt valg. Hele 25 km hvid sandstrand med rent og lavt badevand, p-plads, toiletter og kiosk – så har man vist ikke brug for ret meget mere. Stranden er også velegnet til windsurfing.

Lystfiskere kan se frem til mange gode oplevelser langs kysten på Falster og de omkringliggende småøer, ligesom der er mange muligheder for at tage med en kutter ud på Østersøen.

Har I cykler med på ferie, venter der jer skønne cykelture på Falster, hvor alle kan være med. Det flade landskab er yderst cykelvenligt og bringer jer gennem hyggelige småbyer og smukke naturoplevelser. Cykler til hele familien kan også lejes flere steder på øen.

Der er flere spændende gamle møller i området, bl.a. Gedesby Mølle i Gedesby. Den hollandske vindmølle blev taget i brug i 1911 og var i drift frem til 1947. Ved Gedser finder man Gedsermøllen fra 1957, en elværks-tilsluttet vindmølle, der dengang var verdens største vindmølle. Endnu en mølle ligger ved Stouby. Stouby Mølle er en stubmølle, som er opført i 1790. Teknisk set er den enestående, idet den som de hollandske vindmøller har et stjernehjul, der driver to kværne.

Tager I turen til Gedser Odde, kan I ikke komme længere sydpå på Falster og i resten af Danmark for den sags skyld. Her ligger Gedser Fyr, som havde en yderst vigtig rolle, indtil Gedser Rev Fyrskib blev etableret i 1895, da Gedser Rev altid har været et farligt sted for skibe. Ved fyret ligger også Gedser Fuglestation. Det Sorte Museum ligger i Gedser og er et naturhistorisk museum. Her kan I opleve fossiler, mineraler, bjergarter og rav, ligesom museet har skiftende særudstillinger.

Selvfølgelig skal I også besøge Nykøbing Falster. Nykøbing Slot var et kongeligt slot og borganlæg i Nykøbing Falster og stammer fra 1100-tallet. Utallige brande gjorde det af med slottet, så der i dag kun står en lille del af slottets ene tårn tilbage. Ruinen står på Slotsbryggen ved biografen, hvor man på infotavler kan læse mere om slottet. Mere historie finder i på Frilandsmuseet Middelaldercentret, hvor tiden går mere end 600 år tilbage til en tid med ridderturneringer, kanoner og kugler. Den Magiske Skov rummer flere af middelalderens overnaturlige væsener, som bl.a. vampyrer og spøgelsesheste, og året igennem afholdes der spændende arrangementer og events på museet. Kan I lide gys, overtro, mystik og udstoppede dyr, er Museum Obscurum i Nykøbing Falster noget for jer. Knap så uhyggelig er Legetøjsmuseet Nykøbing Falster, der har til huse i Ejegod mølle, og Nykøbing Falster Brandmuseum.

Vil I opleve vilde dyr, er der heldigvis ikke langt til øens to zoologiske haver; Krokodille Zoo i Eskilstrup og Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i Nykøbing Falster.

Lej sommerhus Gedesby hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gedesby, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Gedesby er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gedesby til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Gedesby hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Gedesby, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.