Del
Vælg mellem 168 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Idestrup_130-K12500
Emne nr. 130-K12500
Tæt på mange af Falsters attraktioner og seværdigheder

På Falster ligger nogle af Danmarks bedste badestrande. En af disse er Ulslev Strand, få km fra Idestrup. Foruden den fine strand, er her et grønt område med borde og bænke, hvor man kan nyde den medbragte mad. På stranden er der også legeredskaber til børnene samt toiletter.

Holder I ferie i Idestrup, er det nemt at tage ud på oplevelser. F.eks. er der kun 8 km til Nykøbing Falster, en hyggelig by med både klassisk købstadsmiljø og smuk arkitektur. Det er også her, Middelaldercentret ligger. Et spændende frilandsmuseum med forskellige arrangementer hen over året. I kan f.eks. gå en tur i Den Magiske Skov blandt vampyrer og andre ”uhyggelige” væsener, børnene kan blive klædt ud og opleve livet i middelalderen.

Guldborgsund Zoo & Botanisk Have i Nykøbing Falster har mere end 90 forskellige arter så forskellige som den sibiriske tiger til næsehornsfugle, legende pingviner, aber, klappegeder og ponyer, og den botaniske have har flere tusinde smukke og sjældne planter og blomster. Her er også en naturlegeplads samt mange andre aktiviteter for børn.

Blandt andre interessante museer i Nykøbing Falster er Legetøjsmuseet, Brandmuseet og - måske mest for større børn og voksne; Museum Obscurum. Resterne af Nykøbing Slot er også et besøg værd. Ruinen står på Slotsbryggen ved biografen, hvor infotavler fortæller mere om slottet. Utallige brande gjorde det af med slottet, og i dag er der kun en lille del af slottets ene tårn tilbage.

Der er også kun 8 km til Marielyst – en anden af øens herlige strande. I Marielyst er der action for både store og små. Bl.a. en virkelig fin naturlegeplads, go-kart-bane og paintball. I Gold & Fun Park er der golf for alle pengene; minigolf, fodboldgolf, frisbee golf og håndboldgolf. De små kan sejle i Bumper Boats og køre i el-biler, her er legeplads og trampolin, og i westernbyen kan I grave efter guld. På vejen hjem til Idestrup kan I lægge vejen forbi Stovby Glaspusteri, hvor I kan købe de smukkeste souvenirs med hjem, og forbi den smukke gamle stubmølle, Stouby Mølle.

På kun 20 minutter i bil kommer I til endnu en af Falsters store attraktioner; Krokodille Zoo i Eskilstrup. Parken har 23 forskellige krokodille- og alligatorarter og dermed alle nulevende arter. Samlingen er den største i Europa. Krokodille Zoo har også mange andre krybdyr som skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger, men også andre dyr, som bl.a. træleoparder og to puma unger.

Lej sommerhus Idestrup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Idestrup, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Idestrup er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Idestrup til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Idestrup her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Idestrup, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.