Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Emne nr. 160-E1157
Hyggelig lille havneby på sydspidsen af Lolland

Nyd atmosfæren i lystbåde- og fiskerihavnen med bl.a. charmerende gamle fiskerhuse og skønne sejlbåde. Her er der altid meget at se på samt en legeplads og indkøbsmuligheder, og man kan være heldig at få mulighed for at købe friskfangede fisk direkte fra kutteren. Vil I gerne møde fiskene i deres rette element, er det bare på med snorklen og ned i vandet bag havnens nordligste mole. Fiskeriets Hus ligger også på havnen, og her finder I masser af spændende historier og udstillede effekter fra de sidste 100 år. Udstillingen indeholder også en rigtig fin samling håndlavede modelskibe.

Frister det med en dag ved stranden, findes en børnevenlig badestrand med lavt og roligt vand nord for lystbådehavnen.

Bagenkops mest kendte attraktion er sikkert Koldkrigsmuseet Langelandsfortet. Her finder I alt lige fra bunkers og kanoner til diverse fly, skibe og en ubåd - alt sammen fra Den Kolde Krig. Museet har også mange aktiviteter for børn.

Langeland er rig på oldtidsminde, og ved Bagenkop ligger Hulbjerg jættestuen. Vil man ind i den ca. 4000 år gamle jættestue, kræver det lidt forberedelse hjemmefra, da det er nødvendigt at kravle og have lommelygte med.

Langeland er også kendt for sine vilde heste, og det prægtige syn af den store flok på ca. 80 heste kan opleves ca. 5 km syd for Bagenkop ved Gulstav Mose. Lidt tættere på Bagenkop, ved Klise Nor, kan man se en mindre flok af de unikke og smukke dyr.

I alle ferieperioder kan familiens yngste brænde krudt af i Langeland Jump’n Move i Bagenkophallen. Her er bl.a. hoppeborg, klatrevæg og boldbaner, og det er tilladt selv at medbringe forplejning.

Lej sommerhus i Bagenkop her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Bagenkop, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Bagenkop er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse i Bagenkop til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Bagenkop her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus i Bagenkop, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.