Del
Naturoplevelser, hyggelige byer, slotte og oldtidsminder

På Langeland finder I aktiviteter og attraktioner, der kan opfylde hele familiens ønsker til ferieoplevelser. Er det aktive dage ude i naturen, der trækker, har øen masser af byde på. Ved mange af naturområderne er der foldere tilgængeligt, så I kan læse om det, der kan opleves på lige netop det sted.

Et af de skønneste steder er Ristinge Klint, hvorfra der er en enestående udsigt over vand og land samt et rigt fugle- og dyreliv. Fugleinteresserede vil synes også om en tur til Påø Enge. Er I til store uberørte skove, vil Longelse Bondegårdsskov og Nordlangelands Statsskove vække begejstring. I sidstnævnte kan familiens firbenede medlem hygge sig i hundeskoven i Vestrevænge. På turene rundt på øen kan man næsten ikke undgå at støde på nogle af de mange spændende oldtidsminder, som bl.a. langdysser og bronzealderhøje. I må heller ikke snyde jer selv for at besøge Langelands flok på omkring 80 vilde heste.

Skal der mere fart over feltet, kan I leje cykler mange steder på øen, og drømmer I om at prøve at køre Segway, kan dette også lade sig gøre. Segway Langeland tilbyder både kørsel på bane og sightseeings-ture rundt på øen. Familiens vandhunde kan også få deres lyst styret bl.a. med kajaksejlads, dykning og undervandsjagt eller på en tørskoet tur med Skonnerten Meta. Lystfiskere kan se frem til en ferie, hvor der bliver flittigt brug for fiskestangen, da Langeland er det mest fiskerige sted i Danmark. Omgivet af vand på alle sider er Langeland også beriget med mange skønne badestrande. Her er der fine forhold, og flere af strandene har adgang for kørestolsbrugere. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, kan man sagtens få en dejlig dag alligevel – f.eks. i Jump’n Move i Bagenkop.

Koldkrigsmuseet Langelandsfortet er en stor oplevelse for både børn og voksne, og historieinteresserede kan desuden glæde sig til at besøge Tranekær Slot, som blot er et af øens slotte og herregårde.

Lej sommerhus på Langeland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse på Langeland, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus på Langeland er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse på Langeland til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus på Langeland hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus på Langeland, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.