Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Emne nr. 090-66084
Oplev ferieøen på cykel, segway eller hesteryg

Søger I et roligt og godt sted at holde ferie med børnene, er Stoense et godt bud. Den lille landsby ligger på den nordlige del af Langeland mellem Lohals og Snøde.

Har I lyst til at opleve ferielandet på tæt hold, kan I leje cykler på Lohals Camping og drage ud i det blå i skov og langs strand. På cykel kommer I også nemt til mange af øens attraktioner og hyggelige byer.

Lidt syd for Stoense ligger Tranekær, hvor Stutteri Almindingen tilbyder ture på hesteryg til skov og strand. Hestene er islandske, og der er heste til både øvede og knap så erfarne ryttere. En anden sjov og utraditionel måde at komme rundt på er på segway. Segway Langeland ved Tranekær hjælper jer på vej, og efter en prøvetur på bane, slippes alle over 12 år fri på øens små veje og skovstier. Er man under 12 år, kan man lege videre på de tohjulede på den store bane.

Slotsbyen Tranekær er noget helt specielt, da byen er grundlagt som en kopi af et tysk fyrstendømme. Også selve slottet er et besøg værd. Foruden de forudbestilte guidede ture inde på slottet, kan man besøge en bigård, slotsmølle og medicinhaver med mere end 500 forskellige medicinske planter. Haverne er kørestolsvenlige.

Ingen ferie uden strandture, og Stoense har en rigtig børnevenlig en af slagsen. Vandet er lavt, så det er godt at lege og bade i.

Med mere en 140 km kystlinje og optimale vækstforhold for mange fiskearter er Langeland et godt valg, hvis I kan lide at tage på fisketur. Langs kysten er der mange gode fiskesteder, ligesom det er muligt at tage med en kutter ud eller selv leje en båd. Bl.a. på havnen i Lohals er der flere bådudlejere. Havnen er et hyggeligt sted med god atmosfære, restauranter, legeplads og en dejlig badestrand.

Lej sommerhus i Stoense hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Stoense, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus i Stoense er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse i Stoense til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Stoense her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus i Stoense, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.