Del
Vælg mellem 163 sommerhuse
Emne nr. 130-G10908
Unik og spændende historisk by tilsat aktiviteter for børn

Tranekær er en hyggelig landsby på Nordlangeland med smukke bindingsværkshuse og en historisk atmosfære. Tranekær er mest kendt for slottet af samme navn, og byen er helt unik i Danmark, da den tidligere Lensgreve, som levede fra 1760 til 1832, ønskede sig en by, der var opbygget som et tysk fyrstendømme. Blandt byens huse finder man derfor Sukkerfabrikken, Taffeldækkerhuset, Hønsehuset, Sadelmagerhuset og Musikanthusene – alle opkaldt efter den funktion, bygningen havde, eller de mennesker, der boede i dem.

Kunne I tænke jer at tage med på en guidet tur på Tranekær Slot, afholdes disse i juli md. Det sikreste er at bestille billetter på forhånd. Medicinhaverne er åbne for besøg året rundt. De i alt fire store haver indeholder mere end 100 forskellige træer og 500 planter, der alle har medicinsk betydning. Stierne rundt i haverne er egnede for kørestole, rollatorer og barnevogne.

Også slotsparken er et spændende bekendtskab. Parken er åben fra solopgang til solnedgang året rundt, og her er fri entre. Parken rummer kunstværker af danske og udenlandske kunstnere. En af Langelands mange smukke gamle vindmøller er Tranekær Slotsmølle. Den hollandske vindmølle fra 1846 står stadigt med det oprindelige inventar, og møllen er åben for publikum. Tjek dog åbningstiderne. Er I interesseret i biavl, afholder Langelands Biavlerforening sommeren igennem slyngedage, hvor I kan være med til at høste honning.

Er I til lidt mere fut over feltet, er segways sikkert lige noget for jer. Ved Tranekær kan I lære at køre på de tohjulede køretøjet, og efter en introduktion kan alle over 12 år tage med på tur ud i landskabet gennem skov og til strand. Børnene kan lege videre på de sjove køretøjer på banen. Er turridning på islandske heste gennem Langelands smukke natur noget for jer? Stutteri Almindingen ved Tranekær tager både øvede og uøvede ryttere med på tur.

Med mere end 140 km kystlinje og landets mest fiskerige vande, er det oplagt at tage fiskestængerne med på ferie på Langeland. Der er masser af skønne fiskesteder at vælge imellem, og vil I gerne med en kutter ud, er dette muligt fra havnen i Lohals. Der er heller ikke mange på gode badestrande på Langeland. To af øens bedste strande er handicapvenlige og ligger inden for kort afstand fra Tranekær. Det er Emmerbølle Strand og Drejet i Spodsbjerg. De fine adgangsforhold gør det muligt at komme helt ned til vandkanten og i vandet, hvis man ønsker dette. Emmerbølle Strand er yndet til surfing, Drejet Strand har kiosk og mulighed for at låne badestol. Begge strande er tildelt Det Blå Flag.

Lej sommerhus Tranekær her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Tranekær, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Tranekær er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Tranekær til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Tranekær her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Tranekær, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.