Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Emne nr. 130-G10580
Havneby med handicapvenlig badestrand v/Langelandsbæltet

Den hyggelige havneby Spodsbjerg ligger som den eneste havn ud til Langelandsbæltet på øens sydøstlige side. Herfra er der færgesejlads til Tårs på Lolland – en frisk lille tur på 45 min. Turistbådehavnen har udover fine faciliteter til sejlere også legeplads, grillplads og indkøbsmuligheder. Mange lystfiskere ynder at fiske herfra, da Langelandsbæltet har noget af øens bedste fiskevand.

Der er mange gode steder at vandre ved Spodsbjerg. En af dem er Spodsbjerg sti, der går langs vandet fra færgehavnen. Er man klar til en tur på 11 km, kan man tage med guide på Øhavsstien. Stien går langs stranden og gennem smukke grønne skove og frodige marker til slottet i Tranekær, hvor turen afsluttes med kaffe og kage og en køretur hjem til Spodsbjerg. En smuk tur der byder på både århundrede gamle træer og rester af en skanse fra Englandskrigene i 1800-tallet. Undervejs serveres der frokost, og der er mulighed for at bade.

På tur rundt på Langeland kan man næsten ikke undgå at støde på oldtidsminder. F.eks. den dobbelte jættestue i Tvede Skov mellem Spodsbjerg og Tranekær. Storstensgravmonumentet er fra bondestenalderen omkring 3.300 år f.Kr., og i jættestuen er der fundet bl.a. ravperler, flintøkser og keramik.

Er I vilde med heste, bør I tage turen ned til Bagenkop, hvor en flok på ca. 80 vilde heste holder til. Hestene er exmoor ponier med så tyk vinterpels, at sne ikke smelter, når den lander på ryggen af hesten. Hestene lever så godt som uden indblanding fra mennesker - dog er de under opsyn, så dyrlæge kan blive tilkaldt, hvis de bliver syge. Og så lægges der stråfoder ud til hestene om vinteren.

En af Langelands mest handicapvenlige badestrande er Drejet i Spodsbjerg. Fra maj til september er der lagt strandmåtter ud, så kørestole og barnevogne kan komme helt ned til vandkanten. Det er også muligt at låne en handicapbadestol, her er handicaptoiletter og p-pladser med kørefast sti ned til strandmåtterne. Stranden har en kiosk samt bænke, så man kan nyde udsigten, mens man spiser madpakke og is.

Holder man ferie på Langeland, kan man glæde sig over de friske lokale fødevarer. Øen har mange gårdbutikker og boder ved vejen, hvor man kan købe hjemmedyrkede lækkerier, og friskfangede fisk kan købes ved fiskerne på havnen i Spodsbjerg eller i de delikate fiskebutikker. På turistbureauerne kan du finde et kort over øens kulinariske oplevelser. Mere frisk bliver det ikke.

Lej sommerhus Spodsbjerg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Spodsbjerg, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Spodsbjerg er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Spodsbjerg til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Spodsbjerg hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Spodsbjerg, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.