Del
Vælg mellem 199 sommerhuse
Emne nr. 130-G10101
Familievenligt ferieområde med strand, kultur og natur

Cykler er et fremragende transportmiddel, hvis man vil opleve Langeland. De kan lejes flere steder på øen, bl.a. hos Jettes Minishop Cykeludlejning i Ristinge.

Landskabet på Langeland er rigt på oldtidsminder, så uanset hvor på øen I befinder jer, vil I støde på nogle af disse. Den mest kendte er ”Kong Humbles Grav”, som består af et stort dyssekammer og hele 77 randsten.

En anden spændende ting, man støder på i det langelandske landskab, er de 12 kunsttårne. Tårnene er gamle transformertårne, som lokale kunstnere har udsmykke indvendigt. Tårnene bliver bevaret for eftertiden og der således en del af øens kulturarv.

Humble Kirke er Langelands største kirke. Den smukke korsformede kirke er fra middelalderen, de to klokker er fra hhv. 1430 og 1630 og altertavlen er fra 1863. Prædikestolen har relieffer fra 1650.

Langeland er omkranset af landets mest fiskerige vande, og med mere end 140 km kystlinje er der masser af gode fiskepladser. Har I yngre børn med, og vil I derfor heller til en fiskesø, ligger Langelands Lystfiskersø – Put & Take ved Humble. Her bliver dagligt sat ørreder ud, så der er gode chancer for bid. Søen har også borde og bænke, hvor man kan spise den medbragte mad.

Langs Landelands kyster er det nemt at finde en god badestrand. Har man barnevogn eller kørestolsbrugere med, kan man med fordel vælge en af de tre mest handicapvenlige strande; Drejet i Spodsbjerg, Emmerbølle Strand og Bjørnhøj Strand. Sidstnævnte ligger ved Ristinge ikke langt fra Humble. I sommermånederne bliver der lagt strandmåtter helt ned til vandkanten, så alle kan komme ned til vandet, og der er handicapparkering tæt ved strandmåtterne. Man kan låne en badestol, og her er selvfølgelig også toiletter, som alle kan benytte.

Fodboldgolf er en sjov aktivitet, hvor hele familien kan være med. I Humble ligger en 18 huls græsbane, hvor 6 af hullerne ligger op ad en hatbakke og derfor er ekstra udfordrende.

Lej sommerhus Humble hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Humble, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Humble er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Humble til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over dine muligheder hos os. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Humble hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Humble, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.