Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hou Strand_130-G10199
Emne nr. 130-G10199
Med vand på alle sider - Hou på toppen af Langeland

Vil I gerne holde ferie tæt på børnevenlig badestrand, så er Hou på Langeland sagen. Stranden er flad og overskuelig, vandet lavt og roligt, så også windsurfere elsker at boltre sig her. Det er nemt og praktisk at tage til stranden her, for der er p-plads og toiletter i nærheden.

Toppen af Langeland tiltrækker ikke kun feriegæster. Det særlige lys, der minder om lyset på Skagen, tiltrækker også her mange kunstnere og kunsthåndværkere, og dette giver områdets gæster mulighed for at besøge en lang række gallerier og arbejdende værksteder.

Det kan også anbefales at besøge Hou Fyrtårn fra 1893 og Hou Kirke fra 1873. Kirketårnet er fra 1904, døbefonten fra 1200 og altersølvet fra 1875. Kirken blev opvarmet med kakkelovn indtil 1966.

Tager I på cykeltur i ferielandet, kan I glæde jer også øens mange cykelvenlige veje, den smukke natur og de mange oldtidsminder I kommer forbi. Langeland bugner af disse, og ved I ikke allerede, hvor turen skal gå til, er der hjælp at hente på turistkontorerne, der sælger cykelkort over øen. Har I ikke selv cykler med hjemmefra, kan de lejes mange steder på øen.

Langeland er et sandt paradis for lystfiskere. Med mere end 140 km kystlinje og landets mest fiskerige vande, er det oplagt at tage fiskestængerne med på ferie. Der er masser af skønne fiskesteder at vælge imellem, og kunne I tænke jer at tage med en kutter ud, kan dette lade sig gøre fra havnen i Lohals. Der er kun ca. 3 km fra Hou til Lohals, der byder på hygge og skøn atmosfære.

Besøg også den gamle slotsby Tranekær, hvor der ud over selve slottet venter jer mange spændende oplevelser. Bl.a. kan I prøve at køre på segway – både på bane og på tur ud i landskabet.

Lej sommerhus Hou Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Hou Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hou Strand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Hou Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Hou Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Hou Strand, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.