Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Emne nr. 130-G10134
Hold ferie blandt oldtidsminder, oplevelser og vilde heste

På den sydøstlige del af Langeland ligger Bukkemose med Bukkemose Strand. Stranden er en kombination af sand og sten samt et græsareal med borde og bænke – perfekt til en picnictur med god udsigt. Der er toilet og legeplads ved stranden. Vil I hellere til en rigtig sandstrand, er der flere gode at vælge imellem inden for kort afstand. Hesselbjerg Strand ved Ristinge, også kaldet Østersøbadet, er i top 3 over Danmarks bedste strande. Vandet er lavt og roligt, sandstranden er omkranset af lave klitter, her er kiosk, toiletter og p-plads, og Det Blå Flag naturligvis.

Langeland ligger omgivet af landets mest fiskerige vande, og med mere end 140 km kystlinje, skal fiskestængerne selvfølgelig med på ferie. Som noget helt særligt er der fra Bukkemose Strand og Bagenkop Havn mulighed for, at kørestolsbruger kan slippe stolen for en tid og komme med en båd ud og sejle/fiske. Ved hjælp af personkran og specialindrettede både – og kompetente bådudlejere – kan ønsket om en dag på vandet opfyldes.

Også under vandet er Langeland fyldt med spændende overraskelser. Er I friske på en dykkertur med snorkel, er området bad den nordligste mole ved havnen i Bagenkop og langs øens østkyst fine steder. I Lindelse Nor er der lavet en dykkersti over emner stenaldermennesket.

Langeland er også kendt for sine vilde heste. Ved Bagenkop kan man se flokke på op til 80 dyr i alle aldre. Her lever dyrene uden anden indblanding fra mennesker end stråfoder i de strengeste vintre og dyrlæge ved sygdom. Ellers passer de sig selv. Et imponerende syn.

Langeland er også rig på oldtidsminder, og hvor end man bevæger sig i landskabet, støder man på disse. En af de mest kendte er ”Kong Humbles Grav”. Det store dyssekammer er omkranset af 77 randsten og er velbevaret. Et andet spændende oldtidsminde er Hulbjerg Jættestue. Kravler man, kan man komme ind i jættestuen, men der er mørkt derinde, så det er en god ide at tage en lommelygte med.

Lej sommerhus Bukkemose hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bukkemose, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Bukkemose er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Bukkemose til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bukkemose her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Bukkemose, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.