Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr. 084-M673651
Gå på opdagelse langs Øhavsstien eller de mange oldtidsminder

Botofte ligger ud til Langelandsbæltet godt 2 km øst for slotsbyen Tranekær. Den hyggelige landsby er omgivet af smuk natur, f.eks. det store vådområde Botofte Skovmose, der er en lavvandet sø med et rigt fugleliv.

Frister det naturskønne ferieområde til en cykeltur, kan der lejes cykler flere steder på øen. Bl.a. hos Feriepark Langeland i Emmerbølle, der har cykler til alle aldre – både til brug på veje og MTB til skovestierne.

Har I lyst til at tage med på en guidet travetur langs Langelandsbæltet, er Øhavsstien helt perfekt. Turen går fra Spodsbjerg til Tranekær, og guiden fortæller om egnens historie. Undervejs er der frokostpause og mulighed for en tur i vandet. Turen er på i alt 11 km og slutter med eftermiddagskaffe på Tranekær Slot. Der er masser af se på ved slottet og i selve byen, der er opført som et tysk fyrstendømme. Byen har bl.a. spændende gamle huse opkaldt efter den type håndværk, der blev udøvet i huset. I Tranekær er det også muligt at besøge en bigård, og se når der laves honning, og den smukke hollandske vindmølle fra 1846, der i dag er museum.

Langeland byder på meget mere historie – bl.a. i form af de mange oldtidsminder der pryder øens landskaber. Øen er ufattelig rig på langdysser, gravhøje og jættestuer. I Tvedeskov, knap 3 km fra Botofte, kan man f.eks. opleve en dobbelt Jættestue fra omkring år 3.300 f. Kr. Tager I turen til Hollænderhuset ved Lohals, kan I opleve Djævlestenen, der har nogle af de smukkeste helleristninger fra bronzealderen.

Der er gode badestrande i nærheden, bl.a. Emmerbølle Strand, der er en af Langelands handicapvenlige strande. Ramperne og badebroen gør det muligt for alle at komme til vandet – også de små i klapvogne. Stranden er også børnevenlig med dejligt sand og lavt, roligt vand og et yndet sted for surfere. Der er p-pladser lige i nærheden.

Lej sommerhus i Botofte hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Botofte, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Botofte er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse i Botofte til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Botofte her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus i Botofte, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.