Del
Vælg mellem 98 sommerhuse
Emne nr. 090-38462
Hold ferie med fred og ro, oldtidsminder og smukke klinter

Langeland er et skønt og uspoleret sted at holde ferie og ikke større, end at det er overkommeligt at komme rundt på hele øen. Vælger I at blive i området omkring Ristinge, bliver I heller ikke snydt for dejlige ferieoplevelser.

Den lille, hyggelige havn i Ristinge har masser af dejlig atmosfære. Slå jer ned på en bænk og lad roen falde over jer, mens I holder øje med aktiviteterne på havnen. Har I lyst til friskfangede fisk til aftensmaden, kan de købes her.

Kan I lide en rask travetur, er Ristinge Klint stedet. Klinten er mere end 2 km lang og op til 30 meter høj, og herfra er der udsigt over Østersøen og de omkringliggende øer. Alt efter hvilken årstid man besøger klinten på, er der marsvin i vandet samt knortegæs og edderfugle, og uanset årstid altid en absolut storslået naturoplevelse. Får I lyst til at tag på cykeltur, kan man lege cykler flere steder lokalt.

Så godt som over alt på Langeland støder man på oldtidsminder som jættestuer, langdysser og bronzealderhøje. F.eks. Kong Humbles Grav, der er en af øens mest kendte oldtidsminder. Graven ligger knap 7 km fra Ristinge ved Humble. I nogenlunde samme afstand fra Ristinge ligger hele tre store bronzealderhøje side om side. Har I lyst til at komme ind i en jættestue, og mod på at kravle i mørke (ta’ en lommelygte med), kan dette lade sig gøre i Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Jættestuen er 4000 år gammel, og fundene derfra kan ses på Langelands Museum.

Der er kun godt 5 km til Humle, der lokker med en 18-huls fodboldgolfbane. Fodboldgolf er sjovt for både store og små, og her er borde og bænke, så man kan kombinere leg med picnic.

Snyd endelig ikke jer selv for en dag eller to på den skønne brede sandstrand ved Ristinge. Her er både plads til at lege i sandet, slappe af i læ ved klitterne, kigge på surfere og spise is fra kiosken. Her er toiletter og kørestolsrampe, og bliver I her til solnedgang, bliver I belønnet med det smukkeste syn.

Lej sommerhus i Ristinge her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Ristinge, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus i Ristinge er derfor det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Ristinge til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Ristinge hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Ristinge, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.