Del
Vælg mellem 9 sommerhuse
Emne nr. 121-75-1044
Dejligt ferieområde på sydøen mellem Bagenkop og Ristinge

Området byder på både store naturoplevelser og dejlige badestrande. Ved Tryggelev Nor ligger tre store bronzealderhøje side om side. Tryggelev Nor er et stort naturområde med masser af fugle. Om efteråret ses her bl.a. både hav- og fiskeørne. Der er anlagt en lang sti, så også kørestolsbrugere kan komme op i det handicapegnede fuglekiggertårn. Også i Gulstav Mose er der fine udsigtssteder, hvor man kan betragte fuglelivet. Disse er dog ikke handicapvenlige. Til gengæld er her et informationscenter og et madpakkehus.

Tæt ved Vesteregn ligger også naturområdet Klise Nor, hvor man også kan se en lille flod af Langelands berømte vilde heste. En stor flok på omkring 80 vilde heste holder til ved Bagenkop. Hestene lever så godt som uden indblanding fra mennesker. Dvs. der holes opsyn med dem, så en dyrlæge kan blive tilkaldt, hvis de bliver syge. Om vinteren lægges der stråfoder ud til hestene.

Mellem Ristinge og Vesteregn ligger en af Landslands bedste badestrande Østersøbadet ved Hesselbjerg strand. Lave klitter med marehalm og klitroser støder om til sandstranden, og det rolige lave vand er perfekt til børnefamilier og windsurfere. Stranden har Det Blå Flag, kiosk, toilet og p-plads tæt ved.

Ca. 6 km syd for Vesteregn ligger en af Langelands største attraktioner; Koldkrigsmuseum Langelandsfortet. Her kan man gå om bord i en ubåd og på en minestryger, komme helt tæt på store kanoner, kigge ind i cockpittet på et MiG-23 fly og gå på opdagelse i en bunker. Museet er det eneste af sin slags i Skandinavien.

Lej sommerhus Vesteregn hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Vesteregn, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vesteregn er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Vesteregn til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vesteregn her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Vesteregn, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.