Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Emne nr. 090-37309
Familievenligt ferieområde tæt på badevand og skøn natur

Dageløkke ligger på den nordvestlige del af Langeland og har endnu en af øens hyggelige lystbådehavne. Havnen har både legeplads og mulighed for at grille. Dageløkke har også en skøn børnevenlig badestrand med lavt vand, toiletter og kiosk samt gode forhold for windsurfing.

Langeland er et oplagt valg, hvis I kan lide at opleve ferielandet på cykel. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes flere steder på øen, bl.a. i Feriepark Langeland Emmerbølle ved Tranekær og ved Lohals Camping, hhv. 7 og 11 km fra Dageløkke. Foretrækker I ryggen af en rigtig hest fremfor jernhesten, kan I tage med på skønne naturoplevelser fra Stutteri Almindingen ved Tranekær. En anden sjov måde at bevæge sig rundt på er med Segway. Segway Langeland ved Tranekær tilbyder introduktion og udlejning, men anbefaler at man er min. 115 cm høj. Børn under 12 år samt voksne kan køre på bane, mens alle over 12 år kan tage ture til både skov og strand.

Et oplagt udflugtsmål er slotsbyen Tranekær med de mange skønne historiske bygninger, en gotisk kirke, en hollandsk vindmølle fra 1846 og naturligvis det smukke slot, hvor man kan komme med på guidet rundvisning. Medicinhaverne er åbne for besøgende, og stierne rundt i haverne er handicapvenlige.

Overalt på Langeland prydes landskabet af oldtidsminder som jættestuer, langdysser og bronzealderhøje. 10 km syd for Dageløkke i Tvede Skov finder man f.eks. en dobbelt-jættestue fra bondestenalderen. I jættestuen har man bl.a. fundet våben som flintøkser og pile, keramik samt smykker af rav.

Lej sommerhus i Dageløkke hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Dageløkke, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Dageløkke er således det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse i Dageløkke til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Dageløkke her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus i Dageløkke, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.