Del
Vælg mellem 40 sommerhuse
Emne nr. 130-G10765
Lohals - blandt grønne skove, skønne strande og masser af vand

På toppen af Langeland ligger den charmerende lille havneby Lohals. Havnen i Lohals er byens omdrejningspunkt med hyggelig atmosfære, restauranter og en velbesøgt lystbådehavn. Hver fredag og lørdag sommeren igennem er der levende musik på havnen – og når vejret driller, lægger fælleshuset Banjen lokaler til. Lidt nord for havnen ligger Lohals Strand med dejligt sand og en badebro. Stranden er tildelt Det Blå Flag. På campingpladsen kan man spille minigolf og leje cykler.

Langeland er også et sandt paradis for lystfiskere. De mere end 140 km kystlinje og landets mest fiskerige vande gør det nemt at finde et godt fiskested, og fra havnen i Lohals kan man tage med en kutter ud. Her er det også muligt at leje en båd, hvis man heller selv vil ud på fisketur.

Det specielle lys her tiltrækker mange kunstnere og kunsthåndværkere, så området er rigt på gallerier og arbejdende værksteder. Kunsten findes også i de 12 kunsttårne, der står spredt ud over Langeland. Tårnene er gamle transformertårne, som lokale kunstnere har udsmykke indvendigt. Tårnene bliver bevaret for eftertiden og der således en del af øens kulturarv. 5 af tårnene står ved Tranekær ikke langt fra Lohals.

Naturen på Langeland byder på masser af dejlige oplevelser for hele familien. En af dem er ture på Segway, hvor alle over 12 år efter 5 minutters introduktion på banen ved Tranekær kan tage ud på oplevelser i skov og ved strand. Foretrækker I at blive på banen med de yngre børn, er der også mange timers god underholdning her. Er I mere til islandske heste, tager Stutteri Almindingen både øvede og begyndere med på tur med start og slut i Tranekær.

Landskabet på Langeland er rigt på oldtidsminder, så uanset hvor på øen I befinder jer, vil I støde på nogle af disse. Den mest kendte er ”Kong Humbles Grav”, som består af et stort dyssekammer og hele 77 randsten. Djævlestenen er en af de største og smukkeste helleristningssten fra den yngre bronzealder, og den kan ses i Hollænderhuset ved Lohals. Stenen vejer omkring 3,5 tons og består af to sten. Stenen har 198 skåltegn og to hænder og er erklæret for danefæ.

Lej sommerhus Lohals hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Lohals, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Lohals er således det perfekte valg når det gælder en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Lohals til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lohals her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Lohals, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.