Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Emne nr. 130-G10464
Familieferie ved vandet, stranden og hyggeligt bymiljø

Rudkøbing er Langelands største by og forbindelse til Tåsinge og Fyn med bro og Strynø med færge. Færgen har afgange flere gange dagligt, og overfarten tager kun ca. 30 min, så det er nemt at tage på tur til naboøen. Havnen er en moderne havn med gode faciliteter og et hyggeligt fiskermiljø, så her er meget at se på. Nyd bl.a. synet af det gamle pakhus og Sekskanten. Vil I gerne have lækre fisk til aftensmad, og har I ikke mod på selv at fange dem, kan de købes hos Rudkøbing Fisk og Røgeri på havnepladsen.

Tæt ved havnen ligger Bellevue Strand, der er en børnevenlig sandstrand. En af Langelands absolut bedste badestrande er Drejet i Spodsbjerg ca. 8 km fra Rudkøbing. Den lækre sandstrand er omkranset af lave klitter med marehalm og klitroser, og selve stranden er kørestols- og barnevognsvenlig. En gangsti af træ og strandmåtter sikrer nem adgang helt ned til og ud i vandet. Her er handicaptoiletter og -parkering lige ved kiosken, hvor man også kan låne en badestol. Stranden har også borde og bænke, hvor man kan nyde madkurven.

Rudkøbing er en aktiv og hyggelig handelsby med smukke gamle bygninger, spændende butikker og et stort udvalg af spisesteder. Et must er et besøg i Vaffelhuset i Østergade, hvor vaflerne bages og smager som i gamle dage.

Kan I lide at besøge slotte, kan en rundvisning med mulighed for spisning på Skrøbelev Gods anbefales. Det økologiske gods Skovsgaard er også et godt bekendtskab for hele familien. Godset har bl.a. kunstudstillinger, en udstilling af traktorer- og landbrugsmaskiner fra gamle dage, arbejds- og herskabsvogne, og den historiske hovedbygning er møblet som i 1800- og 1900-tallet. Godset har også mange aktiviteter for børn inden for naturformidling samt café og gårdbutik.

Frister en tur i havkajak – eller familiekajak, hvis hele familien skal afsted – kan I leje disse i Kajakbiksen i Rudkøbing. En anden familievenlig oplevelse på vandet er en tur med sejlskibet Meta af Rudkøbing. Vil I hellere nyde vandet fra landsiden, kan I med fordel følge Strandstiens rute A, der også er farbar for kørestole, rollatorer og barnevogne. Turen går bl.a. under Langelandsbroen.

Lej sommerhus Rudkøbing hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Rudkøbing, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rudkøbing er således det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Rudkøbing til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Rudkøbing her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Rudkøbing, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.