Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ballum_121-29-4011
Emne nr. 121-29-4011
Fredelidt område med naturskønne oplevelser ved Vadehavet og Rømø

Det hyggelige Ballum er et område bestående af syv små landsbyer med stråtækte huse og gårde, hvoraf flere stammer fra 1600 tallet. Området har et fint stisystem udstyret med informationstavler, bænke og udkigstårne, så I undervejs på cykel- eller traveturen kan gøre holdt og få viden om området. Ved stranden i Ballum står en kraftig kikkert, hvor med man kan se så lang væk som Rømø Havn 7 km derfra. Kikkerten er til fri afbenyttelse. Nogle af områdets bedste fugleoplevelser fås ved Ballum Sluse, hvor man også kan være heldig at se sæler. Vil I tættere på sælerne, arrangeres der sælsafari fra havnen på Rømø.

Der arrangeres også guidede ture til bevandingsmøllerne i Ballum Enge, til Sort Sol og østersture. Er I til kano- og kajaksejlads, kan det lade sig gøre i Vadehavet og på Brede Å, og har I lyst til at spille fodboldgolf, kan dette også ske i Ballum. Ballum er også et godt sted for lystfiskere, da der både kan fiskes i Vadehavet, i flere fiskesøer og åer. Fisketegn og -kort kan købes på de lokale turistkontorer.

Et af de mange udflugtsmål i området er Hjemsted Oldtidspark. Jernalderbyen er beboet i sommermånederne, og her kan man prøve at leve som jernalderfolkene. Foruden jernalderhusene og de mange aktiviteter, er her også et stort underjordisk museum.

Nationalpark Vadehavet er et af de vigtigste vådområder i Verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På den dejlige ferieø finder man bl.a. Europas bredeste sandstrande samt spændende historiske bygninger og masser af aktiviteter ude i naturen. Naturcenter Tønnisgård arrangerer ture, hvor I kan komme med på østerstur i Vadehavet, og aktiviteter for børn på stranden. På Rømø er der hvert år mange arrangementer som f.eks. den internationale dragefestival, ringridning og regattaer.

Lej sommerhus i Ballum her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Ballum, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Ballum er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Ballum til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Ballum her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus i Ballum, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.