Del
Vælg mellem 208 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Billund_121-60-4019
Emne nr. 121-60-4019
Børnenes hovedstad med legeoplevelser, vand og masser af dyr

LEGOLAND® er vist kendt af de fleste, men der kommer helt tiden nye oplevelser til. F.eks. miniature udgaver af nogle af verdens højeste bygninger. Bl.a. af Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Center i New York - begge i størrelsesforholdet 1:150. Man kan sagtens besøge LEGOLAND® mange gange, for her er fyldt med spændende aktiviteter og udfordringer for hele familien.

LEGO® House er et nyt oplevelseshus fra 2017. Det 12.000m2 store hus er fyldt med 25 mio. LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre på den ultimative LEGO oplevelse.

Lalandia Billund er Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. Her er himlen altid blå, vejret altid ferievejr, og alt er tilrettelagt til børnefamilier. I den tropiske Aquadome finder I vandaktiviteter i alle afskygninger og for alle aldre. Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter, sportshal, fitnesscenter og Winter World med skibakke og skøjtebane sikrer, at der også er sjove aktiviteter for de, der ikke er til vand, eller allerede har fået svømmehud.

Trænger I til frisk luft? Lige udenfor Billund, i Gyttegård Plantage, kan letøvede og familier med børn give den gas på en 6 km lang mountainbikerute. Cykler til voksne kan lejes hos Gyttegård Golf Klub Billund.

Vil I shoppe og opleve byliv, er Grindsted et godt bud. Her finder I et meget aktivt handelsliv med fine butikker, hyggelige caféer og kulturelle oplevelser. Besøg Museumsgården Karensminde, et besøgslandbrug hvor arbejdet udføres, som man gjorde i 1700 og 1800-tallet. Og her får I lov at give en hånd med til høsten, malkning, klipning af får osv. I kan også se på søde smågrise, klappe geder, kaniner, marsvin og katte. Et stille og roligt og rigtig hyggeligt udflugtsmål.

Helt anderledes dyr møder I i Givskud Zoo. Ta' på safari gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Enten i egen bil eller med safaribussen. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende levende ud. Her er bl.a. den kødædende Tyrannosaurus rex og Torvosaurus, der er den største dinosaur, der har levet i Europa.

Lej sommerhus Billund hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Billund, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Billund er derfor det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Billund til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Billund her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Billund, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.