Del
I hjertet af skønne Jylland med et helt land fuld af oplevelser

Midtjylland ligger i midt i Jylland, og der er derfor hverken langt til Vesterhavet eller østkysten. Man behøver dog ikke køre til havet for at bade, for her er badesøer tæt på, uanset hvor I vælger at holde ferie. Fiskesøer og åer er her også masser af, og kunne I tænke jer at sejle i kano, er Storåen og Gudenåen helt perfekte omgivelser til dette.

Naturen ved Silkeborgsøerne og Søhøjlandet er bare et af de områder, hvor I kan vandre og cykle i skønne landskaber. Også på mountainbikes. Et andet sted der heden vest for Herning og Holstebro med bakker og store vidder samt Løvbakkerne ved Herning. I Løvbakkernes dyrehave bor en flok dådyr, og her er anlagt asfalterede stier, så også kørestole og barnevogne kan komme rundt.

GIVSKUD ZOO, Jyllands Park Zoo og LEGOLAND ligger alle i Midtjylland, og skal det være lidt vildere, kan I booke et tandemspring hos DropzoneDenmark.dk

I Midtjylland er der en høj koncentration af kunstoplevelse, især pga. Cobra-kunstnerne. Deres værker kan opleves på Museum Jorn i Silkeborg og på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning. I Birk ligger også bl.a. Kunstmuseet HEART og gigantskulpturen Elia.

Skal der shoppes, er Herning, Holstebro og Silkeborg alle dejlige handelsbyer.

Lej sommerhus Midtjylland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Midtjylland, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Midtjylland er således det perfekte valg til en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Midtjylland til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Midtjylland her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Midtjylland, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.