Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Truust_121-60-0387
Emne nr. 121-60-0387
Et dejligt ferieområde i grønne plantager i Gudenådalen

Truust er et fredeligt sommerhusområde ca. 22 km nord for Silkeborg og ca. 28 km syd for Viborg. Der er således kort vej til to af områdets spændende kultur- og shopping-byer.

Silkeborg er en hyggelig handelsby med et net af gågader, gode butikker, caféer og restauranter samt lørdags torvehandel og frokostjazz. Her er meget at opleve også for børnene, bl.a. Aqua Akvarium & Dyrepark og Silkeborg Legeland, og hvem vil ikke gerne sejle i kano på de smukke søer? Tager I på tur med hjuldamperne, kan I stå af ved Himmelbjerget og efter en stejl travetur blive belønnet med den herligste udsigt.

Viborg er særligt kendt for Domkirken, der ligger i byens bymidte blandt idylliske gågader med spændende butikker og caféer. Også her kan I tage på sejltur. Gå ombord på "Margrethe I" og sejl ud på Viborg-søerne og nyd den skønne natur og byen fra søsiden.

Kjellerup ligger 18 km fra Trust og her ligger Jysk Brandmuseum, der er Danmarks største af sin slags. Blandt de spændende gamle og renoverede brandbiler er hestetrukne brandkøretøjer fra 1864 frem til 1910 og brandbiler fra 1934 - 1977. Se også de fine udstillinger af bl.a. brandmateriel.

Lej sommerhus Truust hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Truust, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Truust er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Truust til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos os. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Truust hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Truust, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.