Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kongensbro_160-C4102
Emne nr. 160-C4102
Et dejligt ferieområde i grønne plantager i Gudenådalen

Fra Kongensbro er der kun en rask cykeltur til Tange Sø, der er et godt sted at slappe af med fiskestangen. Fra bredden kan der fanges gedder, mens der fra en båd ude på søen kan fanges laks og ørred. Der er også en badebro ved søen. Energimuseet ved søens nordlige ende er et spændende univers for videbegærlige børn og voksne. Her må pilles ved tingene, og her er mange aktiviteter.

I Kjellerup 17 km fra Kongensbro ligger Jysk Brandmuseum, der er den største i landet af sin slags. Blandt de spændende gamle og renoverede brandbiler er bl.a. hestetrukne brandkøretøjer fra 1864 - 1910 og brandbiler fra 1934 - 1977.

Silkeborg ligger 18 km fra Kongensbro og er en hyggelig handelsby med butikker, caféer og restauranter i gågaderne og med torvehandel og frokostjazz om lørdagen. Børnene vil elske at besøge dyrene i Aqua Akvarium & Dyrepark og at give den gas i Silkeborg Legeland. Lej en kano og se det hele fra samme højde som ænderne eller ta' med hjuldamperne på en hyggelig sejltur på Silkeborgsøerne. Stå evt. af båden ved Himmelbjerget, trav til toppen, hvor den herligste udsigt er hele turen værd.

Der er ca. 28 km til domkirkebyen Viborg, der er en smuk gammel by med idylliske gågader, spændende butikker og caféer. Den meget besøgte domkirke ligger lige midt i byen. Gå ombord på "Margrethe I" og ta' med på sejltur på de skønne Viborg-søer.

Lej sommerhus Kongensbro her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Kongensbro, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Kongensbro er således det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Kongensbro til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Kongensbro her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Kongensbro, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.