Del
Vælg mellem 40 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hovborg_160-B3018
Emne nr. 160-B3018
Dejlige naturoplevelser og aktiviteter venter jer i Hovborg

Hovborg Fiskesø ligger centralt placeret i Hovborg by med både en almindelig put and take sø og en særlig børnesø. Søerne og området omkring er meget familie- og handicapvenligt.

Klelund Dyrehave er et 1.400 ha stort skovområde med dejlige naturoplevelser. I den nordlige ende af dyrehaven er der bygget et 26 m højt udkigstårn, hvorfra man kan opleve den varierede natur og bestanden af kronvildt, der her har mulighed for at bevare deres naturlige adfærd med vandring og græsning. Oplev myrernes verden på legepladsen og ta' en tur rundt i deres myretue. Det kræver en god balance at komme hele vejen rundt uden at røre jorden. Af hensyn til kronvildtet må man kun færdes på veje og større stier i dyrehaven og kun til fods eller på cykel.

LEGOLAND er det helt store hit blandt både børn og voksne og ligger kun 21 km fra Hovborg. GIVSKUD ZOO er også et meget populært udflugtsmål. Ta' med på spændende safari-oplevelser og se den imponerende dinosaur-udstilling med 40 dyr i naturlig størrelse.

Ta' en tur til Kvie Sø, hvis I gerne vil bade eller spise på den børnevenlige restaurant Pandekagehuset, der ligger ned til søen.

Grindsted ligger 19 km fra Hovborg, og her kan I kombinere indkøbsturen med en tur i bowlingcentret eller på minigolfbanen eller på et af byens museer.

Lej sommerhus Hovborg her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Hovborg, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Hovborg er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Hovborg til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hovborg hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Hovborg, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.