Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vesterlund_130-D82312
Emne nr. 130-D82312
Fredelige omgivelser til den naturglade families ferie

Vesterlund er et roligt ferieområde tæt på Give, Ejstrupholm og Tørring. Et godt valg hvis I gerne vil gå på opdagelse i naturen, cykle, sejle i kano eller fiske. Skjernådalen ligger lidt nord herfor med Rørbæk Sø, Nedersø og Kulsø, hvor der er et rigt fiskeliv. Ved Nedersø er der desuden et friluftsbad. Hærvejen går lige forbi området og leder jer gennem smukke naturområder.

Vil I til byen, er der kun en halv times til Vejle, der er en smuk og spændende kulturby med et spændende handelsliv. Kombiner evt. turen hertil med dejlige oplevelser i klatreparken Gorilla Park Vejle, der ligger i Nørreskoven.

I kan også vælge at køre til Horsens 40 min. fra Vesterlund. Foruden shopping, kan I tage en tur bag tremmer i det tidligere fængsel og hygge jer i den smukke Bygholm Park, hvor der bl.a. er en skøn legeplads. Slut besøget i Horsens af med en tur Aqua Forum, hvor der er vandrutsjebane, vandfald og klatrevæg med udspringstårn, opvarmede svømmebassin for de mindste, samt spa og sauna for de voksne

Sikre vindere blandt børn og barnlige sjæle er en tur i LEGOLAND, der ligger en halv time fra Vesterlund, og et besøg i GIVSKUD ZOO kun 17 km herfra.

Lej sommerhus Vesterlund her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Vesterlund, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Vesterlund er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Vesterlund til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vesterlund hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Vesterlund, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.