Del
Vælg mellem 6 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skarrild_084-F300241
Emne nr. 084-F300241
Smukt naturområde centralt beliggende for familie-attraktioner

Skarrild er et rigtig dejligt område med skov, hede og eng, som Skjern Å løber igennem. Skjern Å laksen er berømt i hele Norden, så området er meget populært også blandt lystfiskere.

Blandt andre skønne naturoplevelser i nærheden er brunkulslejerne i Søby med eget museum, der råder over autentiske arbejderhjem, købmandsforretning og forskellige andre bygninger, maskiner og køretøjer fra 1940’erne. Ta' på rundvisning med en af museets guider, hvoraf flere selv har oplevet brunkulstiden, hør historier fra klondike tiden og ta' med på en køretur i det unikke landskab. Der er stadigt risiko for skred i lejerne, så det er vigtigt at blive på de afmærkede stier.

Tager I en tur til Herning, venter jer gode shoppingoplevelser, masser af kunst og kultur samt aktiviteter for hele familien. herningCentret er flere år i træk kåret som Danmarks bedste shoppingcenter og i 2017 til centret med flest events og aktiviteter. Her er 80 butikker, spisesteder og et legeland. Baboon City, Herning Bowlinghal, Herning Svømmehal og DGI Huset Herning er sjove steder på en regnvejrsdag. Bydelen Birk Centerpark rummer COBRA-kunstnerne Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, De Geometriske Haver og Skulpturparken, HEART, Museum of Contemporary Art og Cronhammars Elia.

Jyllands Park Zoo ligger i Haunstrup 20 km fra Skarrild, LEGOLAND 40 km og Givskud Zoo 42 km herfra, så der er ikke langt til familievenlige attraktioner.

Lej sommerhus Skarrild her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Skarrild, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skarrild er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skarrild til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Skarrild hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Skarrild, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.