Del
Hedens hovedstad - rig på kunst, natur, shopping og oplevelser

I Herning finder I gode oplevelser for hele familien uanset alder og interesser. Er I til kunst, vil I blive begejstret over den store koncentration af lige netop dette i Birk Centerpark. Her finder I COBRA-kunstnerne Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, De Geometriske Haver og Skulpturparken, HEART, Museum of Contemporary Art og Cronhammars gigantiske skulptur Elia.

Områdets kulturarv kan opleves på Museum Midtjylland og i Søby Brunkulslejer, der har sit eget museum. Det smukke og særprægede landskab bør besøges med opmærksomhed på, at der stadigt er risiko for skred, så det er vigtigt kun at færdes på de afmærkede stier.

I selve Herning by ligger Baboon City, der er Danmarks absolut største helårs forlystelsescenter. Herning Bowlinghal, Herning Svømmehal og DGI Huset Herning har også indendørs underholdning til mange timer. Byens parker og anlæg har legepladser og masser af grønne arealer til boldspil og hygge.

Præstbjerg og Momhøje Naturcentre ligger begge 20 km fra Herning, og her kan der rigtigt brændes krudt af. Løvbakke Dyrehave har fine asfalterede stier, så også kørestolsbrugere og de yngste kan opleve de ca. 50 dådyr. Jyllands Park Zoo ligger ca. 15 km fra Herning med 500 vilde dyr, klappedyr og masser af sjov.

herningCentret er flere år i træk kåret som Danmarks bedste shoppingcenter og i 2017 til det center, der har flest events og aktiviteter. Her er 80 butikker og spisesteder og et legeland. Herning City har en flot nyrenoveret gågade med mange spændende butikker.

Lej sommerhus Herning her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Herning, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Herning er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Herning til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Herning hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Herning, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.