Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kølkær_121-24-4008
Emne nr. 121-24-4008
Smukt og fredeligt naturområde tæt på historie, kunst og byliv

Kølkær er det perfekte valg, hvis man vil nyde freden og roen med udsigt til lyng og plantage. Tæt på ligger Søby Brunkulslejer, med en smuk og særpræget natur og et spændende museum. Museet råder over autentiske arbejderhjem fra 1940’erne, købmandsforretning og forskellige andre bygninger, maskiner og køretøjer fra samme periode. Book en rundvisning med en af museets engagerede guider, hvoraf flere selv har oplevet brunkulstiden, hør spændende fortællinger fra klondike tiden og ta' med på en køretur i det unikke landskab. Da der stadigt er risiko for skred, er det vigtigt at blive på de afmærkede stier.

Er det vejr til indendørs aktiviteter er Baboon City, Herning Bowlinghal, Herning Svømmehal og DGI Huset Herning gode muligheder. herningCentret er flere år i træk kåret som Danmarks bedste shoppingcenter og i 2017 til det center, der har flest events og aktiviteter. Her er 80 butikker, spisesteder og et legeland.

Er I interesseret i kunst, bør I lægge vejen forbi bydelen Birk Centerpark i Herning. Her finder I COBRA-kunstnerne Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, De Geometriske Haver og Skulpturparken, HEART, Museum of Contemporary Art og Cronhammars Elia.

Præstbjerg og Momhøje Naturcentre er begge skønne naturområder og gode udflugtsmål med naturlegepladser. Løvbakke Dyrehave med mere end 50 dådyr har fine asfalterede stier, så også kørestole og barnevogne kan komme med rundt. Jyllands Park Zoo med 500 vilde dyr, klappedyr og store legepladser er også et sikkert hit.

Lej sommerhus Kølkær her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Kølkær, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Kølkær er således det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Kølkær til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Kølkær hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Kølkær, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.