Del
Vælg mellem 41 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gjern_160-C4125
Emne nr. 160-C4125
Et hyggeligt og fredeligt ferieområde midt i Søhøjlandet

Gjern ligger i skøn natur med plantager og bakker mellem Silkeborg og Hammel. Store Troldhøj, Solhøj, Lille Troldhøj og den 100 m høje Randers Høj er alle en del af Gjern Bakker, og herfra er der en fantastisk udsigt. I klart vejr kan man se tårnene på Viborg Domkirke 38 km længere mod nord.

I Gjern ligger også det meget populære Dayz Søhøjlandet, der har masser af aktiviteter for hele familien. I det tropiske badeland kan I lege og køre i vandrutsjebane, og de små kan bade i opvarmede bassiner. Derudover kan man spille minigolf, bowle, skyde med bue og pil og stå på ski uanset årstid.

På Jysk Automobilmuseum i Gjern kan I se en samling af 160 velbevarede og restaurerede biler og motorcykler.

Gå eller cykel en tur i de smukke skove ved Silkeborg og læg vejen forbi Indelukket, der ud over at være et smukt område også har en god minigolfbane. Besøg Aqua og Himmelbjerget, sejl en tur på søerne med hjuldamperne eller i kano. Silkeborg har masser at byde på til flere dages besøg.

Lej sommerhus Gjern her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Gjern, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Gjern er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gjern til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Gjern her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Gjern, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.