Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Legoland_160-B3265
Emne nr. 160-B3265
En ferie der altid falder i god jord hos legebørn i alle aldre

Planlægger I at holde ferie med dage i LEGOLAND, kan I vælge at bo i mange dejlige ferieområder inden for overskuelig afstand. Tættest på ligger Kvie Sø, der er et dejligt område med naturskønne omgivelser. Søen er perfekt til en tur i vandet, og bliver I sultne, ligger den børnevenlige restaurant Pandekagehuset lige ved søen. Fra Kvie Sø er der under en times kørsel til Vesterhavet skønne badestrande.

Vejle ligger også tæt på LEGOLAND. Byen har mange smukke historiske bygninger og er samtidig en moderne og arkitektonisk smuk by. Vejle ligger midt i naturskønne omgivelser med grønne bakker, skove og den hyggelige fjord. Gorilla Park Vejle i Nørreskoven og science- og oplevelsescentret Økolariet er begge steder, der vil begejstre legebørn i alle aldre.

I Søhøjlandet mellem Silkeborg, Skanderborg og Horsens finder I noget af den smukkeste natur i området. Silkeborgsøerne, Gudenåen, Himmelbjerget og de store skove frister alle til aktivitet i det fri. Planlæg ferien så der også er tid til kanoture, sejlture med hjuldamper, besøg i AQUA Akvarium & Dyrepark, cykel og traveture.

Lej sommerhus LEGOLAND her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse LEGOLAND, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus LEGOLAND er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse LEGOLAND til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus LEGOLAND her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus LEGOLAND, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.