Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rørbæk Sø_121-60-4039
Emne nr. 121-60-4039
Smukt ferieområde med skove og bakker og masser af fiskesteder

Det rolige og naturskønne område ved Rørbæk Sø er perfekt, hvis man kan lide at færdes i naturen. Her på den jyske højderyg med fredede skove og uberørt landskab er der hele 12 vandre- og cykelruter og utallige muligheder for at fiske. Skjern Å gennemløber Rørbæk Sø, og blandt de mange fisk i søen er gedde, brasen, aborrer, sandart, skaller og søørreder.

Planlægger I en udflugt med oplevelser og shopping, kunne turen gå til Silkeborg. Blandt byens mest kendte attraktioner er Himmelbjerget, en tur med hjuldamperne på søerne, Nordeuropas største ferskvandsakvarie, Aqua Akvarium & Dyrepark, samt Museum Jorn.

Turen kunne også gå til Herning, hvor DGI-huset og Baboon City samt Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Kunstmuseet Heart og de mange andre kunstoplevelser i Birk alle er værd at kigge nærmere på. Der er altid tørvejr i herningCentret med 80 butikker og spisesteder samt et legeland. Byens gågade er nyrenoveret med et stort udvalg af butikker.

Horsens er også et godt bud på en shoppingby med oplevelser. Besøg f.eks. det tidligere fængsel, der i dag er et spændende museum.

Børn og voksne vil helt sikkert alle synes om en tur i LEGOLAND og GIVSKUD ZOO.

Lej sommerhus Rørbæk Sø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Rørbæk Sø, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rørbæk Sø er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Rørbæk Sø til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Rørbæk Sø hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Rørbæk Sø, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.