Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kvie Sø_160-B3285
Emne nr. 160-B3285
Dejlig natur og familievenligt område med skønne oplevelser

Kvie Sø er en ferskvandssø, der sammen med resten af området er fredet. Søen ligger rigtig dejligt og er særdeles velegnet som badesø pga. det lave vand, den fine sandbund og den høje vandkvalitet. Tæt ved søen er der en fin legeplads og gode vandrestier. Børnene vil elske at spise på den familievenlige restaurant Pandekagehuset, der ligger i smukke omgivelser ved søen.

Da Kvie Sø er fredet, må der ikke fiske i søen, men det må der i Ansager Å og Varde Å, hvor der er mange laks og ørreder. Man kan også sejle i kano på de to åer. Kører I 38 km mod vest, kommer I til det pragtfulde naturområde Skjern Enge og Skjern Å, der er Danmarks bedste laksevand.

Der er fine indkøbsmuligheder i Grindsted, der ligger 13 km fra Kvie Sø. Kombiner indkøbsturen med en dyst i bowlingcentret eller på minigolfbanen eller et besøg på Grindsted Museum, Museumscenter Karensminde eller Besættelsesudstillingen.

LEGOLAND er det helt store hit blandt både børn og voksne, og den populære forlystelse ligger kun 25 km fra Kvie Sø. Lidt længere væk, 45 km, ligger GIVSKUD ZOO med spændende safari-oplevelser, og bl.a. en imponerende dinosaur-udstilling med 40 skræmmende dyr i naturlig størrelse.

Lej sommerhus Kvie Sø her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Kvie Sø, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Kvie Sø er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Kvie Sø til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Kvie Sø hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Kvie Sø, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.