Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bryrup_121-60-0439
Emne nr. 121-60-0439
Hygge og friluftsaktiviteter ved skov, hede og eng i Søhøjlandet

Vil I gerne holde ferie i smukke og fredelige omgivelser, hvor der samtidig er mulighed for at være aktiv ude i naturen, så er Bryrup et godt valg. Her er store skovområder med kuperet terræn, grønne enge og dale, åer og søer, hvor der kan fiskes, cykles og traves. Kører I mountainbike, ligger nogle af landets bedste spor i Nordskoven i Silkeborg kort vej fra Bryrup.

I kan også lade nostalgien komme over jer og tage med veteranjernbanen fra Bryrup til Vrads. Turen går gennem idylliske skovområder og er på 5 km. På den gamle Vrads station kan man købe forfriskninger, inden damplokomotivet kører retur. Der er mere nostalgi i Gjern, hvor man på Jysk Automobilmuseum kan opleve 160 velbevarede biler og motorcykler. Fuldend dagen med en hyggelig sejltur med hjuldamperne på Silkeborgsøerne.

Går turen til Silkeborg, vil hele familien synes om et besøg i Aqua Akvarium & Dyrepark. Akvariet er Nordeuropas største ferskvandsakvarie, og i dyreparken møder I bl.a. oddere, vildsvin og vaskebjørne. Trav også op til toppen af Himmelbjerget og nyd en is og den fantastiske udsigt, inden I tager turen ned igen.

Fra Bryrup er der kun ca. en halv times kørsel til GIVSKUD ZOO og ca. tre kvarter til LEGOLAND.

Lej sommerhus Bryrup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Bryrup, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Bryrup er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Bryrup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du slipper altså for at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Bryrup hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Bryrup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.