Del
Skønne feriedage ved Vesterhavets brede sandstrande

Blåvand er det perfekte sted at holde ferie med familien. De brede bilfri sandstrande byder på uanede muligheder for leg, aktivitet og familiehygge. Uanset vejr. På varme sommerdage er der ikke noget skønnere end at tage solbad i vandkanten eller i en gryde i klitterne til lyden af bølgerne, der stille ruller ind mod land, mens børnene graver kanaler og bygger slotte i det våde sand, sætter drager op eller spiller bold. På en dag med vinden i sit lystige hjørne kan man samle ny energi på en frisk gåtur langs vandet med den skønneste udsigt over havet, evt. kombineret med søgen efter rav.

Blåvand har meget mere at byde på, når man for en stund har fået sand nok. Flere steder i byen er der aktiviteter for børn, som f.eks. dekoration af glas, tekstiltryk og fremstilling af lys og bolsjer, og I kan dyste på bowling- eller minigolfbanen. Blåvand Zoo er en hyggelig lille zoo med både klappedyr og vilde, eksotiske dyr. Som det eneste sted i landet kan man her opleve hvide løver og røde kæmpekænguruer. Her er også ponyridning og mulighed for en træktur på mindre heste for familiens yngste.

Aktive friluftsfamilier kan se frem til dejlige fiskesøer og -åer, og gode cykelstier. Er I til mountainbikes, kan Blåbjerg Plantages mange ruter anbefales. Er vejret til indendørs aktiviteter, byder Hvidbjerg Strand Feriepark på et stort indendørs legeland, et populært badeland og en anbefalelsesværdig wellness afdeling.

Blåvand og omegn har også museer for enhver smag, uanset om det er redningsbåde, værktøj, rav, artilleri eller brandbiler, der har jeres interesse. Det nyeste museum på egnen er det smukke og imponerende Tirpitz, der er kåret til Danmarks bedste tema-museum i 2017. Oplev bl.a. udstillingerne Tirpitz-bunkeren, Havets guld og Den skjulte vestkyst.

Lej sommerhus Blåvand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Blåvand, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Blåvand er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Blåvand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Blåvand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Blåvand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.