Del
Vælg mellem 180 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ho_160-A3150
Emne nr. 160-A3150
Tæt på dejlige naturoplevelser ved Vesterhavet og Vadehavet

Ho er et dejligt ferieområde med masser af muligheder. Byen har den perfekte beliggenhed i toppen af Vadehavet, få km fra de dejlige badestrande ved Blåvand og under en halv times kørsel til shopping- og oplevelsesbyen Esbjerg. Har I ikke lyst til at køre efter oplevelserne, er Ho Ferie- og Aktivitetscenter et dejligt sted at tilbringe en sjov dag med familien. Centrets badeland er det helt store trækplaster, og når I har fået nok af det våde element, kan I indtage legelandet og bowlingbanerne. Tæt på sommerhusområdet ligger Ho Fiskesø med fine faciliteter og mulighed for at købe eller leje fiskeudstyr.

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er en af området store attraktioner, hvor I får unikke oplevelser uanset vejret. Udstillingerne fortæller bl.a. om fiskeri og dansk offshore på Nordsøen, i sælariet kan I komme helt tæt på de skønne sæler og være med til at fodre dem, og i det fascinerende saltvandsakvarie kan I blive meget klogere på livet i havet.

Ta’ en tur til Oksbøl og oplev Danmarks største brandbilsmuseum. Museet har verdens største samling af triangel brandbiler, heste- og håndtrukne brandbiler og en stor samling af brandslukningsudstyr fra de sidste 100 år.

Vil I have det bedste udsyn over Vesterhavet og Vadehavet, fås dette fra toppen af Blåvandshuk Fyr, der er hele 40 meter højt. Har man først set den store hvide sandstrand herfra, er der ingen vej udenom; det er tid til en dag ved stranden. Den skønne strand ved Blåvand er bilfri, så der er ingen grænser for aktiviteter og leg. Den kæmpe store sandkasse er perfekt til bygning af sandslotte og gravning af kanaler, boldspil og drageflyvning – og solbadning.

Besøg også den hyggelige Blåvand Zoo, der har både klappedyr og vilde, mere eksotiske dyr. Som det eneste sted i landet kan man her opleve hvide løver og røde kæmpekænguruer. Blåvand har også både minigolf og bowlingbaner, spændende butikker og kreative udfoldelser som bl.a. bolsjekogning og fremstilling af lys.

I nærheden af Ho kan I besøge museer af alle slags, lige fra Redningsbådsmuseet, Værktøjsmuseet, Ravmuseet og det imponerende Tirpitz, der er kåret til Danmarks bedste tema-museum i 2017.

Lej sommerhus Ho her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Ho, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Ho er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Ho til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Ho her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Ho, står vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.