Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Emne nr. 090-67483
Smukt og familievenligt ferieområde på den nordligste del af Fyn

Naturen omkring Dalby Bugten er smuk og varieret med skove og strandenge, og de perfekte omgivelser til vandre- og cykelture. Her er fine badestrande, og langs kysten er der masser af gode fiskesteder til især havørred-fiskeri. Det lave vand er også perfekt til, at børnene kan gå på jagt ned net og spand efter småfisk, krabber og rejer.

Midt i Dalby ligger den fine og specielle bålhytte, Huggehuset, der er bygget i en stil, der fører tilbage til jernalder- og vikingetiden. Huset står til fri afbenyttelse, hvis man er på tur med madkurv.

Der er ca. 12 km til den skønne by Kerteminde, der emmer af ægte fynsk hygge med gamle fiskerhuse, brosten og bindingsværkshuse og hele seks havne. Den aktive by har spændende butikker og spisesteder samt masser af aktiviteter for børn.

Besøg oplevelses- og forskningscentret Fjord&Bælt ved Kerteminde Fjord, hvor der er masser af oplevelser for hele familien. Her kan man få mere at vide om dyre- og planteliv i fjorden og Storebælt, og børnene kan prøve at røre ved krabber, fisk og søstjerner, og begejstres over synet af søde marsvin og legesyge sæler.

Vikingemuseet Ladby ligger også ved Kerteminde Fjord, og her finder man Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Omkring år 925 blev skibet trukket på land, så den afdøde fyrste kunne blive begravet i skibet sammen med sine husdyr og andre kostbarheder. Man kan se skibet i en genopført gravhøj, og på museet kan få meget mere at vide om vikingernes liv på egnen.

Lej sommerhus ved Dalby Bugten hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse ved Dalby Bugten, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus ved Dalby Bugten er således det perfekte valg når det gælder en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse ved Dalby Bugten til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Dalby Bugten hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus ved Dalby Bugten, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.