Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr. 121-80-1040
Fredeligt og familievenligt ferieområde ved børnevenlig strand

På sydkysten af Vestlolland ligger Dannemare - et dejligt sted med fred og ro og samtidig masser af oplevelser for børnefamilier. Stranden ved Dannemare Høje er helt perfekt til en dag med leg og afslapning i sandet og det lave vand. Stranden er omgivet af bløde klitter, har Det Blå Flag, p-plads i nærheden, toiletter og kiosk. Og så er vandet velegnet til surfing. Har I behov for en rampe for at få hele familien med på stranden, er der en sådan ved Kramnitse Strand 10 km fra Dannemare.

Kan I lide at fiske, er der fine forhold til kystfiskeri ved Hummingen Strand og ved Hoby Put & Take. Fiskesøen er god for børnefamilier, da den har lavt vand nær bredden, og her er borde og bænke, hvor I kan spise madpakken. Og så må I fange alle de fisk, I kan. Fiskesøen er åben fra starten af marts til slutningen af november. Kunne I tænke jer at tage med en kutter ud, er det muligt fra flere havne på Lolland, bl.a. i Nakskov.

Nakskov er en hyggelig købstad og samtidig Lollands største by. Den tidligere skibsværftsby ligger kun 11 km fra Dannemare. Nakskov er i dag en moderne handelsby, men historien er stadigt til stede i byen. Bl.a. på Nakskov Skibs- og søfartsmuseum, der fortæller om skibe, søfart og skibsbyggeri og har en fin udstilling af bl.a. modelskibe, værktøjer og kuriositeter. Museum har åbent fra maj til oktober. På Danmarks Sukkermuseum kan man blive klogere på sukkerindustrien, der siden 1872 har været en vigtig del af Lolland-Falster. Flere søde sager venter jer i en vigtig butik; Lydolphs Isbar, der er ”verdenskendt” og flere gange kåret til Danmarks bedste isbar.

Have- og planteentusiaster må ikke gå glip af Peter Hansens Have; en 55.000 m2 stor planteskole og botanisk have. Haven er en af Nordeuropas største private plantesamlinger og delt op i afdelinger som bl.a. Kameliahave og Rhododendronskoven, og rundt omkring støder man på søer, vandløb og små charmerende broer. Et andet eldorado er Paradishaven Horslund 20 km fra Dannemare – en 13.500 m2 stort blomstrende oase.

Holder I ferie med børn i Dannemare, er det svært at komme uden om et besøg i Lalandia Aquadome™ i Rødby. Der er kun 19 km dertil, og her er virkelig basis for en dejlig dag. I det tropiske vandland kan I prøve vandrutsjebaner, bølgebassin, spapools og behagelige wellnessoplevelser.

Lej sommerhus Dannemare hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Dannemare, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Dannemare er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Dannemare til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Dannemare hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Dannemare, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.