Del
Lolland - et naturskønt og fredeligt sted at holde ferie

Uanset hvor på Lolland I vælger at holde jeres ferie, er der ikke langt til en af de mange børnevenlige badestrande. En af disse er Maglehøj Strand ved Dannemare på sydsiden af Lolland ud til Østersøen og Femer Bælt. Stranden er tildelt Det Blå Flag, der er toiletter og p-pladser i nærheden, og så kan man her nyde synet at wind- og kitesurfere, der boltrer sig på vandet.

En anden børnevenlig badestrand er Maribo Søbadeanstalt. Stranden har et stort græsområde, hvor man kan hvile og hygge sig, og selv barnevogne og kørestole kan komme til stranden her. Der er p-pladser i nærheden.

På nordsiden af Lolland finder I Kragenæs Marina Strand, hvor der er en flydebadebro og en fin sandbund uden sten. Vandet er lavt og med fiskenet kan børnene fange spændende ting i vandet. Fra broen kan man også sejle i kajak og surfe. Stranden har også en beach volley bane, p-plads og kiosk.

Familiens lystfiskere kan glæde sig til en ferie på Lolland, da man her kan fiske fra kysten, fra broer og moler og tage med en turbåd på fisketur. Holder I af at tage på cykelture i ferien, har Lolland gode cykelstier. F.eks. Østersøstien og Nakskov Fjordstien.

Lolland er meget mere en smuk natur – børnene vil bl.a. elske et besøg i Knuthenborg Safaripark, der ud over mere end 1000 dyr fra hele verden også har et legeland med rutsjebaner og sjov i vand. Lige på den anden side af broen til Falster er der flere dyreoplevelser i vente i Guldborgsund Zoo & Botaniske Have og Eskildstrup Krokodille Zoo.

En anden stor oplevelse er et besøg i Middelaldercentret ved Sundby. Centret er et frilandsmuseum, som med aktion og spænding tager jer med på en sjov rejse tilbage i tiden. Vil I gerne vide mere om atmosfæren, månen og solsystemet, er Visual Climate Center i Holeby stedet. Er I vilde med slotte og herregårde, vil I også synes om Lolland. Lad f.eks. turen gå til Vindeholme Slot, Knuthenborg Slot eller Fuglsang Herregaard.

Lej sommerhus Lolland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Lolland, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Lolland er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Lolland til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Lolland hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Lolland, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.