Del
Vælg mellem 72 sommerhuse
Emne nr. 090-63814
Charmerende område med fin badestrand og smukke cykelruter

På sydkysten af Lolland, godt beskyttet af diget, ligger sommerhusområdet Hummingen. Stranden er børnevenlig, har det Blå Flag, og er velbesøgt af windsurfere. Bag diget ligger også campingpladsen, der har opvarmet pool, minigolf- og petanquebane. Området har også flere restauranter, hvis det skal være nemt en dag.

Udover at beskytte området mod havet, har diget også en naturskøn cykelsti. I kan cykle på Østersøstien helt til Rødbyhavn (14 km) eller på Nakskov Fjordstien langs hele fjorden ind til Nakskov by. I Nakskov kan I bl.a. besøge skibs- og søfartsmuseet og sukkermuseet – spændende steder, der begge fortæller meget om Lollands historie.

Kommer I til Rødby, kan I lige godt først som sidst give børnene ret i, at det er en god ide at bruge en dag i Lalandia Aquadome™. I det tropiske badeland er der 30 grader året rundt, og store som små, vilde som mere forsigtige, kan alle få sjove vandoplevelser her. Og så er der wellness, sauna og spabad og mange spisesteder.

21 km fra Hummingen i Holeby ligger Danmarks eneste Science On a Sphere; Visual Climate Center. Her kan man på en stor globe se jordens atmosfære, have og kontinenter. Globen opdateres hver uge med officielle klimadata og oplysninger fra NASA, så man hele tiden kan følge orkaner, jordskælv, oversvømmelser, planeter og stjerner. Vildt spændende – ikke kun for klimanørder.

Ca. midt på Lolland, 28 km fra Hummingen, ligger Danmarks første naturpark; Naturpark Maribosøerne. I det 50 km2 store område møder I et meget varieret landskab med skove, enge, moser – og naturligvis søer. Hyggelige vandrestier bringer jer forbi informationstavler, fugletårne, hvor I kommer tættere på naturen. Ved Søndersø ligger renæssance-slottet Søholt og spejler sig smukt, og slottets barokhave er åben for besøgende. Her venter jer et spændende kulturhistoriske landskab. Det er tilladt at spise sin medbragte mad i den smukke gamle pavillon. Om sommeren kan man sejle med turbåden Anemonen på søen. Man kan også leje kanoer og kajakker i naturparken og selv tage turen ud på søerne.

Tager I ind til Maribo, bør I besøge Maribo Frilandsmuseum, et nostalgisk tilbageblik til gamle dag. I højsæsonen bebos de gamle huse, og værksteder som bl.a. smedjen vækkes til live. Der arrangeres løbende events og i skolernes ferie specielle aktiviteter for børn. Der er mere historie i Maribo Miniby. Den gamle bydel af Maribo er genopført med bindingsværk, minitagsten og andre fine detaljer i størrelsesforholdet 1:10. Se bl.a. det gamle rådhus, købmandsgårde og byens første sygehus.

Lej sommerhus Hummingen hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hummingen, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hummingen er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Hummingen til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hummingen her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Hummingen, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.