Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Emne nr. 130-K10326
Masser af ferieoplevelser til vands, til lands og i luften

Når man siger Rødby, tænker man nok først og fremmest på færgen til Tyskland og Lalandia, men området har så meget mere at byde på. Den lille by Rødby har masser af charme med gamle købmandsgårde og pakhuse. Byen ligger på Lollands smukke østkyst med gode badestrande, skøn natur og rige muligheder for både den aktive familie med store børn og småbørnsfamilier.

Langs kysten er der flere børnevenlige strande nær Rødby. Fra Rødbyhavn strækker stranden sig mod vest til Bredfjed Strand, der har den smukkeste natur med sjældne vilde planter. Stranden har Det Blå Flag, er velegnet også til windsurfing, her er bænke, toiletter og p-plads tæt ved.

Kan I lide at fiske, er der mange gode fiskesteder langs hele østkysten, og skal børnene være med, er Lalandia Put & Take et godt sted.

En cykeltur er en hyggelig og familievenlig måde at opleve ferielandet på, og på diget, der går langs hele Lollands østkyst, er der cykel- og vandresti hele vejen fra Rødbyhavn til Nakskov Fjord.

Går I med en gammel drøm om at prøve at springe med faldskærm, er det måske nu, drømmen skal opfyldes. Faldskærmsklubben.dk i Rødby tilbyder tandemspring fra 4 km højde og med 200 km/t, og I kan få springet foreviget på video eller foto.

Vil I gerne vide mere om Femern-tunnelen, er det oplagt at gøre det på ferien til Rødby. Femern A/S Infocenter i Rødbyhavn er stedet at få svar på alle jeres spørgsmål.

Man kommer naturligvis ikke uden om en dag i Lalandia Aquadome™. Aquadomen er et tropiske badeland med vilde vandrutsjebaner, bølgebassin og sjove vandoplevelser for både store og små vandhunde. De voksne kan lokkes med wellness, sauna og spabad. Der er også mange spisesteder og butikker i Lalandia.

Planlægger I en udflugt, er der mange fine steder at vælge imellem inden for max. 25 km. Det kunne være Visual Climate Center i Holeby. Her kan man på Skandinaviens eneste globe se jordens atmosfære, have og kontinenter. Globen opdateres ugentligt med officielle klimadata og oplysninger fra NASA, så man hele tiden kan følge orkaner, jordskælv, oversvømmelser, planeter og stjerner.

Knuthenborg Safaripark er et andet rigtig godt bud på udflugtsmål. Parken er opdelt i kontinenter, og dyrene går frit omkring. Nogle steder kører man blandt dem i egen bil, men i Abeskoven parkerer man bilen og tager med abebussen, og i Lemurskoven går man rundt blandt dyrene. Parken har ud over en hel verden fuld og spændende dyr også en Dinosaurskov og forlystelsesparken Limpopo Land med bl.a. Europas sejeste vandrutsjebane.

Lej sommerhus Rødby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Rødby, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rødby er således det oplagte valg når det handler om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Rødby til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Rødby hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Rødby, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.