Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
Emne nr. 130-K10503
Fredeligt og naturskønt ferieområde tæt på Nakskov Fjord

Det familievenlige ferieområde Vesternæs på Lollands østkyst ligger blot få km fra Nakskov Fjord, og på den 6 km lange sandtange, kaldet Albuen, ligger en af områdets skønneste badestrande. Stranden har det Blå Flag, vandet er lavt og roligt og velegnet til både børnefamilier og surfere. Der er toilet og parkering tæt på stranden, og på campingpladsen er der en købmand.

Nakskov Fjord er et Natura2000 beskyttelsesområde for fugle og sjældne smådyr, og i det hvide Lodshus har Naturvejledningen museum og naturcenter. På Albuen er der også fiskerhuse og fyrtårn og rigtig fine fiskesteder. Postbåden tilbyder sejlture med naturvejleder på fjorden.

En anden børnevenlig badestrand tæt på Vesternæs er Næsby Strand. Mellem stensætningerne er der lavet små laguner, hvor vandet er lavt og roligt, så de yngste kan soppe og lege. Vandet uden for stensætningerne bliver ret hurtigt dybt, men her er kun sjældent strøm, og der er trygt og godt i lagunerne.

Østersøstien er en vandre- og cykelsti på diget, der går fra fjorden helt til Rødbyhavn, og Nakskov Fjordstien går mod nord og bringer jer helt ind til centrum af den hyggelige by Nakskov. Nakskov er både købstad og industriby og den største by på Lolland. Byen har et velbevaret historisk miljø med købmandsgårde, bindingsværkshuse og pakhuse, og i centrum ligger Danmarks ældste gågade med butikker, restauranter og caféer. I et af de skønne gamle bygninger finder man Danmarks bedste isbar; Lydolphs Isbar.

Fra 1916 – 1987 var skibsværftet en vigtig del af industrien i Nakskov, og på Nakskov Skibs- og søfartsmuseum kan man opleve byens historie gennem fortællinger om skibe, søfart og skibsbyggeri og udstillinger af modelskibe, værktøjer og klædningsdragter. Et andet af byens spændende museer er Danmarks Sukkermuseum, hvor man kan blive klogere på sukkerindustrien, der har sat sig præg på byen siden 1872.

42 km fra Vesternæs ligger Knuthenborg Safaripark, der er elsket af både store og små dyrevenner. Her går dyrene frit omkring, og man kommer helt tæt på dem. Parken er opdelt i kontinenter, så dyrene er sammen med andre dyr fra samme kontinent. I nogle dele af parken kører man blandt dyrene i egen bil, I andre tager man med bussen, og i andre igen går man rundt side om side med f.eks. lemurer. I safariparken er der også dinosaurer og et stort forlystelsesland.

Er det ikke vejr til udendørs oplevelser, er Lalandia et godt bud, og det tager kun 35 minutter at komme dertil. Det tropiske badeland Lalandia Aquadome™ er en sikker succes for vandhunde i alle aldre.

Lej sommerhus Vesternæs hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Vesternæs, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vesternæs er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Vesternæs til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vesternæs hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Vesternæs, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.