Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Emne nr. 130-K10385
Charmerende gammel købstad med regatta, badestrande og sæler

Længst mod sydøst på Lolland helt ud til Guldborgsund og Femer Bælt ligger Danmarks sydligst købstad Nysted. Et virkelig charmerende sted med smukke gamle bygninger og nostalgi for alle pengene.

Om sommeren er Nysted velbesøgt af feriegæster, og der sker ekstra meget i byen. I august afholdes bl.a. hvert år Hajkutter Regatta. Regattaen afholdes for at bevare den danske sejlende kulturarv. Hajkuttere blev bygget i Danmark fra 1887-1975, og ud af ca. 10.000 er der i dag kun omkring 150 tilbage i hele verden. Regattaen er samtidig en folkefest med liv og glade dage.

Ligeledes i august afholdes Danmarks hyggeligste Middelalderfestival. Festlighederne foregår på Aalholm Slot, der er en af landets få bevarede middelalderborge. Festivalen har både ridderturneringer, boder med mad, gøgl og aktiviteter.

Ta’ med M/S Drost på sælsafari ud for kysten ved Nysted. Området, der sejles i, er et fredet reservat, så ud over de søde legesyge sæler kan I også regne med at se mange fugle. Sikkerheden ombord er naturligvis i top, og der mulighed for at være inden døre og under halvtag, hvis der bliver brug for det.

Nysted Strand bliver også kaldt Skansen pga. det nærved liggende skanseanlæg. Vandet her er lavt og roligt, og stranden er sandstrand, så her er gode forhold for børnefamilier. På stranden er der også beach volley, en badebro samt omklædningsfaciliteter og toiletter. Træer giver mulighed for skygge, og der er p-plads i nærheden. En anden børnevenlig strand nær Nysted er Holten Strand, der også er velbesøgt af windsurfere.

På havnen i Nysted finder man Informations- og aktivitetscenter Vindens Verden, hvor man bl.a. kan se udstillinger om to af verdens største vindmølleparker, Nysted Havmøllepark og Rødsand 2. Her er også forskellige ting, man kan prøve.

13 km nord for Nysted ligger naturoplevelsen Labyrint Lolland-Falster, hvor I sammen kan fare vild i skoven på en sjov og betryggende måde. I labyrinten skal I svare på spørgsmål og udføre aktiviteter for at komme til udgangen.

Ved Toreby L i det fredede naturområde Skejten, ligger også Fuglsand Kunstmuseum med mere end 100 originalskulpturer og malerier af hovedsagelig danske kunstnere. Museet har derudover løbende særudstillinger.

Børnene vil helt sikker også synes om et besøg i Knuthenborg Safaripark, Naturpark Maribosøerne og Lalandia i Rødby. Alt sammen under en halv time fra Nysted.

Lej sommerhus Nysted her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nysted, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nysted er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stort et udbud af private sommerhuse Nysted til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nysted her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Nysted, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.