Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Emne nr. 130-K10173
Rart ferieområde nær Nakskov Fjord med skønne naturoplevelser

Næsby Strand er en rigtig fin badestrand med små laguner mellem stensætningerne, der skaber trygge rammer og lavt soppevand til børnene. Vandet bliver ret hurtigt dybt, men her er kun sjældent strøm, og lagunerne sikrer fornøjelsen for børnefamilierne.

Har I fiskestænger med på ferien, kan I bruge mange timer på de gode fiskesteder både øst og vest for stranden, hvor man kan fange havørreder, fladfisk og torsk.

Naturen ved Næsby Strand byder på mange skønne oplevelser. Her er gode stier og småveje at vandre og cykle på, hvor man kommer gennem frodige marker, skove og små søer. Diget, der går langs hele Lollands østkyst, beskytter landet mod vandet, når vinterstormene får havet til at stige, og der er cykel- og vandresti på diget hele vejen til Rødbyhavn mod øst og Nakskov Fjord mod vest. På diget vokser mange sjældne planter, og her kan man også opleve sjældne smådyr som bl.a. løvfrøer. Når mørket falder på i juni og juli, kan man tillige opleve det smukke syn af lysende ildfluer, og om efteråret trækfugle og rovfugle.

På cykelturen til Albuen ved Nakskov Fjord kommer man forbi Peter Hansens Have, der er en 55.000 m2 stor planteskole og botanisk have. Haven er en af Nordeuropas største private plantesamlinger og er opdelt i temaer som f.eks. Kameliahave, den gamle afdeling og Rhododendronskoven.

Ta’ med Postbåden ud på Nakskov Fjord og oplev den betagende natur. Der er naturvejleder med på turene, så man kan få svar på alle sine spørgsmål om Nakskov Fjord og landskabet omkring fjorden.

I vil heller ikke fortryde et besøg i den charmerende købstad Nakskov. Nakskov er den største by på Lolland, og på trods af, at byen er en tidligere skibsværftsby, og her altid har været industri, har byen bevaret sit historiske præg med købmandsgårde, bindingsværkshuse og pakhuse. I centrum finder man landets ældste gågade, og her kan man shoppe og få stillet sulten og tørsten i butikker, restauranter og caféer. Lydolphs Isbar har til huse i en af de smukke gamle huse. Isbaren er meget besøgt og kåret til Danmarks bedste, og man står gerne i kø efter de hjemmelavede lækkerier.

På Nakskov Skibs- og søfartsmuseum kan man opleve byens historie med skibe, søfart og skibsbyggeri, og her er udstillinger af modelskibe, værktøjer og klædningsdragter. På Danmarks Sukkermuseum kan man blive klogere på sukkerindustrien, der stammer tilbage fra år 1872.

Lej sommerhus Næsby Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Næsby Strand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Næsby Strand er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Næsby Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Næsby Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Næsby Strand, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning.