Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Emne nr. 130-K10540
Spændende by med stor historie ved den naturskønne fjord

Ud til Langelandsbæltet og Nakskov Fjord ligger den charmerende købstad Nakskov. Byen er Lollands største, og den har bevaret sit historiske islæt med købmandsgårde, bindingsværkshuse, pakhuse og den store Sankt Nikolai Kirke. I det hyggelige centrum ligger landets ældste gågade med fine butikker, restauranter og caféer. I en af byens ældste bygninger ligger en meget vigtig forretning; Lydolphs Isbar. Her står man gerne i kø for at kunne nyde en af de hjemmelavede lækkerier.

Samtidig med det velbevarede historiske miljø er Nakskov – og har altid været – en driftig industriby. På Nakskov Skibs- og søfartsmuseum kommer man helt tæt på den tidligere skibsværftsby gennem fortællinger om skibe, søfart og skibsbyggeri og udstillinger af modelskibe, værktøjer og kuriositeter. Tilsvarende bliver man på Danmarks Sukkermuseum klogere på sukkerindustrien, der siden 1872 var været en vigtig del af byen.

Nakskov Fjord er en af områdets store naturområder med dejlige badestrande, gode fiskesteder, kulturhistoriske seværdigheder og utallige cykel- og vandrestier. Vil I gerne opleve det hele fra søsiden, kan I tage med Postbåden med afgang fra Nakskov Havn. Der er naturvejleder om bord.

Året rundt kan Nakskov Svømmecenter redde dagen, hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter. Her finder I en vandrutsjebane, klatrevæg og vipper foruden selvfølgelige svømmebaner.

15 km nord for Nakskov ligger Skandinaviens største vinproducent, Frederiksdal Gods. Her produceres vin af Stevnskirsebær, og det er muligt at få en rundvisning på godset.

Kører I yderligere 30 km mod nordøst, kommer I til kunstværket Dodekalitten ved Torrig L – helt ude på kanten af Smålandsfarvandet. Kunstværket består af 12 stenfigurer, 7 - 9 meter høje, placeret i en cirkel på en flad mark med vandet som baggrund og med underlæggende elektroakustiske musik. En unik og betagende oplevelse.

Den 55.000 m2 stor planteskole og botanisk have Peter Hansens Have ved Vesternæs syd for Nakskov er en af Nordeuropas største private plantesamlinger og et paradis for haveentusiaster. Haven er delt op i afdelinger som bl.a. den gamle jungleagtige afdeling og Rhododendronskoven, og hvor end man færdes, betages man af småsøer og vandløb. Et andet smukt sted er Halsted Kloster, hvor parken og kirken er åben for besøgende. Gå heller ikke glip af Paradishaven Horslund.

Afstandene på Lolland er heldigvis ikke så store, så inden for en halv times kørsel kan I nå til både Knuthenborg Safaripark, Naturpark Maribosøerne og Lalandia i Rødby. Uanset interesser er ferien sikret succes på Lolland.

Lej sommerhus Nakskov hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nakskov, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nakskov er således det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nakskov til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nakskov hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om omkring din leje af et privat sommerhus Nakskov, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.