Del
Vælg mellem 79 sommerhuse
Emne nr. 121-80-2071
Hyggelig landsby på sydkysten med badestrand og surferspot

Det tidligere fiskerleje er et familievenligt ferieområde med en skøn beliggenhed. Den børnevenlige strand har adgang for alle via en rampe – også kørestolsbrugere, dårligt gående og de helt små i barnevogne. Stranden har også en kiosk, en legeplads, toiletter og p-plads lige i nærheden, og så er den et yndet sted for kite- og windsurfere.

Kramnitse ligger tæt på diget, der beskytter området mod havet. Man kan cykle på diget helt til Rødbyhavn mod øst og Nakskov mod Vest. Ruten til Nakskov går langs fjorden, hvor der er et rigt fugleliv. Den smukke tur byder også på mange kulturhistoriske seværdigheder. Vil I gerne vide mere om området og samtidig nyde en tur på vandet, kan I tage med Postbåden på tur, hvor der er naturvejleder om bord. Fjorden har også fint kystfiskeri. Det er også muligt at tage med M/S Drost på fiskeri på havet med afgang fra Nakskov Havn.

Store og små vandhunde kan glæde sig til en dag i Lalandia Aquadome™ i Rødby. Aquadomen er et tropiske badeland med vandrutsjebaner, bølgebassin og vandoplevelser – alt sammen i et behageligt klima. De voksne kan nyde en dag med wellness, sauna og spabad. Her er også mange spisesteder, så I kan sagtens bruge en hel dag her.

Kunstværket Dodekalitten ved Torrig L på nordøen er bestemt den halve times køretur værd. Monumentets 12 stenfigurer, der er mellem 7 og 9 meter høje, er et betagende syn, som de står i en cirkel på marken med udsyn over Smålandsfarvandet. Når man kommer tættere på, kan man høre den elektroakustiske musik, der giver kunstværket en ekstra dimension.

Gå heller ikke glip af de mange skønne dyr i Knuthenborg Safaripark. Parken er opdelt i kontinenter, så man undervejs bliver klogere på, hvor de forskellige dyr kommer fra. Her går dyrene frit omkring, og de fleste steder kører man blandt dem i egen bil, så vil man forhindret girafferne i at stikke hovedet helt ind i bilen, må man holde vinduerne lukkede. I Abeskoven parkerer man bilen og tager i stedet med abebussen, og i Lemurskoven går man rundt blandt dyrene. Parken har også andet end dyr; bl.a. Dinosaurskoven og Forlystelserne i Limpopo Land. Blandt disse er bl.a. Europas sejeste vandrutsjebane og en skøn vandlegeplads.

Lej sommerhus Kramnitse her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Kramnitse, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kramnitse er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Kramnitse til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kramnitse hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Kramnitse, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.