Del
Vælg mellem 924 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Ebeltoft_090-06383
Emne nr. 090-06383
Hygge, idyl og spændende oplevelser i Djurslands ældste købstad

Den charmerende gamle købstad har rigtig meget at byde på. Gå på opdagelse i den gamle bydel med skæve bindingsværkshuse, stokroser og smalle stræder med toppede brosten. Det Gamle Rådhus er en af disse smukke gamle bygninger og huser en del af Museum Østjylland, hvor man bl.a. kan se fangekælderen, molbostuen og tingstuen. På Glasmuseum Ebeltoft kan man kigge inden for i det arbejdende værksted, selv prøve at puste glas og besøge de skiftende udstillinger af moderne og internationalt anerkendt glaskunst.

I Fregathavnen ligger Fregatten Jylland og det gamle træskibsværft, hvor store træskibe som f.eks. Nordkaperen og Fulton bliver vedligeholdt. Det er en stor oplevelse at gå rundt på fregatten, og børnene kan komme med på skattejagt ombord.

Ebeltoft ligger i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der venter jer mange spændende naturoplevelser. På informationscentrene kan børn som voksne lære om naturen og egnens historie. I Mols Bjerge er der et helt særligt fugle- og dyreliv, som ikke ses andre steder i Danmark. Her yngler ca. 100 fuglearter, som man ellers kun møder i Sydeuropa.

I Ebeltoft Vig er der mange skønne sandstrande. Bl.a. Handrup Strand, der er både børne- og handicapvenlig. Stranden ligger i bunden af vigen, og vandet er roligt, lavt og varmere end ved de andre strande.

Ebeltoft ligger under en halv times kørsel fra Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Munkholm Zoo og Ree Park Safari.

Lej sommerhus Ebeltoft her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Ebeltoft, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Ebeltoft er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Ebeltoft til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Ebeltoft hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Ebeltoft, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.