Del
Smukke landskaber, herlige strande, børnevenlige attraktioner

Djursland er et af de smukkeste egne i landet. Her finder man bl.a. Nationalpark Mols Bjerge, hvor det bakkede terræn blev skabt i istiden. Tager man på cykel- og vandreture her, får man - udover sved på panden - de skønneste naturoplevelser med dybe dale, gamle skove og ikke mindst en fantastisk udsigt over vandet og landskabet fra de høje bakker.

På Djursland finder man også nogle af landets bedste og mest børnevenlige badestrande. Her er hyggeligt og fredeligt, og vandet er roligt og lavt. Bl.a. Bønnerup Strand, hvor der på havnen er masser af liv og atmosfære, og Fjellerup Strand, hvor børn og voksne kan få meget tid til at gå i Naturcenter Fjellerup/Blå Flag Station, der har til huse i et af de gamle fiskerhuse.

Mere hygge er der i de gamle byer med bindingsværkshuse, brosten og stokroser. Bl.a. i Ebeltoft, der er en af Danmarks ældste byer. Her ligger Glasmuseet Ebeltoft med et arbejdende værksted og en stor samling af moderne, international glaskunst. Gå også ombord på Fregatten Jylland, der ligger ved kaj i Ebeltoft Havn, og besøg det ansete træskibsværft samme sted.

På Djursland ligger også flere af børnenes favoritter. F.eks. Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret.

Lej sommerhus Djursland her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Djursland, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Djursland er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Djursland til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Djursland hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Djursland, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.