Del
Vælg mellem 78 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gl. Løgten Strand_130-D52924
Emne nr. 130-D52924
Fred og ro og hyggelig feriestemning i bunden af Kalø Vig

Gl. Løgten Strand ligger hyggeligt og godt i bunden af Kalø Vig. Rodskov /Gl. Løgten Strand er en børnevenlig strand med meget lavt vand. Her er kørestolsrampe, p-plads og toilet og om sommeren en lang badebro ved Rosenholm Bådelaug. Derudover er der borde/bænke og et fast grillsted, så man kan grille og spise ved vandet.

Kalø Vig er et dejligt sted at holde ferie, og her er masser at opleve. Et af de store trækplastre er Kalø Slotsruin fra år 1313, der ligger for enden af en ca. 500 m lang dæmningen, som er Danmarks længste middelaldervej. På p-pladsen er der træf med veteranbiler fra hele landet hver tirsdag eftermiddag, ligesom pladsen er mødested for guidede ture i de nærliggende skove, som er rige på fortidsminder fra stenalderen til historisk tid. Få hundrede meter fra ruinen ligger den charmerende Nappedam Lystbådehavn.

Handelsbyen Rønde har både specialbutikker, gode supermarkeder og restauranter, og året igennem er der mange forskellige aktiviteter i byen. F.eks. kræmmermarked i sommermånederne. I den smukke bypark kan børnefamilier hygge sig på den store naturlegeplads. Ta' cyklerne få km mod Egens og besøg keramikerværkstedet samt butik/galleri i Egens Havhuse. Undervejs kommer I forbi Kalø Økologiske Langbrugsskoles gårdbutik og Mols Røgeri - så er lækkerierne i hus.

Lej sommerhus Gl. Løgten Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Gl. Løgten Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Gl. Løgten Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Gl. Løgten Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gl. Løgten Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Gl. Løgten Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.